Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου, η σειρά Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρώσει την ιστορία της για τον δεύτερο κύκλο, για να επιστρέψει με την τρίτη σεζόν που θα ξεκινήσει τον επόμενο Σεπτέμβριο και χρονικά θα βρίσκεται στην περίοδο της Χούντας. Όσο φτάνει προς το μεγάλο φινάλε, οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές, ενώ οι αυτό που περιμένουν με μεγάλη προσμονή οι τηλεθεατές, είναι η εκδικητική μανία της Μυρσίνης, από την οποία θα υπάρξει και μία απώλεια.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Επόμενα Επεισόδια: Το πέπλο του θανάτου απλώνεται στο Διαφάνι, η πιο σκοτεινή νύχτα πλησιάζει

Η πιο σκοτεινή νύχτα στο Διαφάνι πλησιάζει, με το σπίτι των Σταμίρηδων να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η Μυρσίνη, μαθαίνει από το βιβλίο του Νικηφόρου, που δεν πρόλαβε να το εξαφανίσει, πως ο πρωτότοκος γιος της, Σέργιος, δολοφονήθηκε από τις αδερφές Σταμίρη. Η θλίψη και η οργή θα αναμειχθούν και η Μυρσίνη θα πάρει την εκδίκηση της, με τη βοήθεια του Μελέτη. Δρόσω, Ασημίνα και Ελένη θα δεχτούν τα πυρά της, αφού μια μεγάλη φωτιά θα ανάψει στο σπίτι τους. Αυτό όμως που δεν υπολογίζει σωστά η Μυρσίνη, είναι πως στο σπίτι θα βρίσκονται εξίσου οι δυο γιοι της, Κωνσταντής και Νικηφόρος, καθώς και ο Λάμπρος με τον Μιλτιάδη.

Ο Μιλτιάδης θα είναι μια μεγάλη απώλεια, που θα βυθίσει στο πένθος το Διαφάνι, με τους κατοίκους να μαζεύουν τα κομμάτια τους, σε διαφορετικό μέρος. Σύμφωνα με το spoiler που έδωσε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό, η τρίτη σεζόν θα βρει κάποιους από τους πρωταγωνιστές στη Λάρισα, αφού ο τόπος τους δεν τους «σηκώνει» πια και έτσι η πλοκή της ιστορίας θα «μετακομίσει» στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στην περίοδο της Χούντας και της δικτατορίας, με τον Δούκα Σεβαστό να τάσσεται υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών. Επιπλέον, ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς θα αντιδράσει έντονα, έχοντας αριστερά φρονήματα, γι’αυτό και θα πάρει το δρόμο της εξορίας, στη Λέρο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA