Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα τελευταία επεισόδια στη σειρά Άγριες Μέλισσες, αναμένεται να καθηλώσουν και να συγκινήσουν τους τηλεθεατές, με τα μυστικά που κρύβονταν καλά τόσο καιρό, τώρα να βρίσκουν το φως της επιφάνειας. Οι άμεσα εμπλεκόμενοι έρχονται στα όρια τους και η κατάσταση στο Διαφάνι μυρίζει μπαρούτι, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή. Η Μυρσίνη θέλοντας να δώσει τη χαριστική βολή στις αδερφές Σταμίρη που δολοφόνησαν τον γιο της, Σέργιο, με τη βοήθεια του Μελέτη, θα παρασύρει τα πάντα στο μίσος της.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Έρχεται η ώρα της Μυρσίνης - Η Χούντα θα στείλει στην εξορία ζευγάρι από το Διαφάνι

Οι τρεις αδερφές, Δρόσω, Ασημίνα και Ελένη, θα στείλουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να γλιτώσει από την οργή της Μυρσίνης, ενώ η Ασημίνα αποφασίζει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το Δούκα. Η Πηνελόπη, μετά και τη δολοφονία του Αλέξη Γραμματικού, φεύγει από το Διαφάνι με τη βοήθεια της Ανέτ και η Δόμνα μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της. Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή για να συνετίσουν τους γονείς τους πέφτει στο κενό και η νύχτα τους βρίσκει όλους μαζί στο σπίτι των Σταμίρηδων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο που λέγεται Μυρσίνη.

Η ώρα μηδέν για τις αδερφές Σταμίρη ξεκινά. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA