Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κλίμα το Survivor φαίνεται να είναι τεταμμένο, ειδικά στο στρατόπεδο της πεντάδας, αφού νέες ρήξεις ήρθαν στο προσκήνιο μεταξύ των παικτών. Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Κόρομι φανερά ενοχλημένος, στράφηκε εναντίον του Γιώργου Ασημακόπουλου και, κυρίως, της Καρολίνας που δυσκολεύεται να αποδεχτεί τις ήττες της. Ηλίας Μπόγδανος, Ελένη Χαμπέρη και Τριαντάφυλλος πήραν μέρος στα σχόλια του Κόρομι, με τον τραγουδιστή να τάσσεται υπέρ του.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Τρέλα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Η εξομολόγηση του Σάκη στην Μαριαλένα

«Δεν μπορώ να βλέπω την Καρολίνα να κλαίει για τα κακά vibes, όταν εκείνη ευθύνεται γι’αυτό. Κάθεται και κλαίει από ένα μέλος που χάνει, το οποίο ανήκει στην παρέα», ανέφερε ο Κόρομι στον Ηλία και πρόσθεσε στην κάμερα του Survivor: «Έχω ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Ασημακόπουλου και της Καρολίνας. Μία Καρολίνα που μας λέει όλη την ώρα τι αθλήτρια είναι, όπως φαίνεται μόνο εκείνη είναι αθλήτρια από τα οκτώ άτομα, γιατί το λέει συνέχεια. Εγώ ξέρω ότι ένας αθλητής, γιατί όλοι έχουμε ασχοληθεί με τον αθλητισμό απλά δεν το λέμε, ξέρει να χάνει. Πόσω μάλλον από την Ελένη, την ενοχλεί και περισσότερο. Είδα έναν Ασημακόπουλο που καλόπιανε την Ελένη, που ξαφνικά πριν από μία μέρα δεν ήθελε να την βλέπει γιατί συζητούσε για το Μαϊάμι».

«Σύμμαχο» στη συζήτηση βρήκε στο πρόσωπο του Τριαντάφυλλου, ο Κόρομι, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε εξίσου την συμπεριφορά της Καρολίνας. «Από αυτά που ακούω, στο δίνω. Συγχαρητήρια, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Επιτέλους μιλάει κάποιος όπως πρέπει», ενώ στη κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε πως «πρώτη φορά μετά από καιρό λέω “Κόρο είσαι μάγκας”. Γιατί είναι μάγκας; Γιατί είπε αυτό που βλέπει και λέει την αλήθεια. Ότι κάποιος είναι συμφεροντολόγος και βλέπει τον εαυτό του μόνο».

Στο μεταξύ, κι ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονταν στο Μαϊάμι, το κλίμα φάνηκε να χαλαρώνει όταν ο Τριαντάφυλλος έκανε λόγο για φλερτ μεταξύ της Ελένης και του Κόρομι. «Μεταξύ Ελένης και Κόρο νομίζω ότι κάτι υπάρχει. Δεν μπορεί να είσαι τρεις μήνες με κάποιον φίλος. Δεν μπορεί να λέγεσαι φίλος. Δεν μπορεί να υπάρχει τόση δυνατή φιλία όσο λέει η Ελένη. Κάτι εντόπισα και στο Μαϊάμι, αλλά υπάρχει κι ένα παιδί εκεί έξω και δεν είναι σωστό από μέρος μου, αλλά νομίζω ότι υπάρχει φιλία πιο δυνατή. Ας το πω έτσι».

Με τη σειρά της, η Ελένη Χαμπέρη ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα με τον Κόρομι και μάλιστα δήλωσε ανοικτά, πως και ο ίδιος έβλεπε δεξιά κι αριστερά στο Μαϊάμι. «Ο Τριαντάφυλλος, μάλλον, το γεγονός ότι ήμουν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Κόρο στο Μαϊάμι, το παρεξηγείσαι. Όχι, δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA