Μενού
  • Α-
  • Α+

Ως ένα «αγνό παιδί» και πολύ ευαίσθητο άνθρωπο χαρακτήρισε τον Τριαντάφυλλο ο πολύ καλός του φίλος από την Ρόδο, Γιώργος Ισκάς, σχετικά με την 11η υποψηφιότητα αποχώρησής του από το Survivor, αλλά και με τον τσακωμό που διαδραματίστηκε μεταξύ αυτού και την Ελένη Χαμπέρη. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε στη φόρα νέο ειδύλλιο - «Κάτι έχω εντοπίσει μεταξύ τους»

«Όπως τον βλέπω εγώ τόσα χρόνια, έτσι είναι και στο Survivor», σχολίασε ο κ. Ισκάς. «Γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά. Παλιά ερχόταν στο σπίτι μου κι επειδή ήθελε να δείχνει μεγαλύτερος, έπαιρνε τα ρούχα μου». 

Σχετικά με το ταξίδι του στο Μαΐάμι που αποκάλυψε ο ίδιος ότι κοιτούσε τις γυναίκες, ο κ. Ισκάς ανέφερε ότι «το ωραίο το βλέπουμε, αλλά μόνο εκεί. Δεν αγγίζουμε. Με τέτοια καριέρα που είχε ο Τριαντάφυλλος από μικρό παιδί, λογικό να το έχει πάρει λίγο πάνω του. Εύχομαι να παραμείνει στο παιχνίδι, επειδή ο κόσμος τον στηρίζει. Τον βλέπω χαρούμενο και πάει πολύ καλά τελευταία». 

Οι δηλώσεις του «Ντάφι» που άναψαν φωτιές 

«Μεταξύ Ελένης και Κόρο νομίζω ότι κάτι υπάρχει. Δεν μπορείς σε τρεις μήνες να είσαι φίλος τώρα. Τι φίλος και φίλοι. Στο Μαϊάμι τους έβλεπα εκεί και στα αμάξια μέσα. Τώρα λέω τι λέω, αλλά υπάρχει και ένα παιδί εκεί έξω... Δεν είναι σωστό τώρα από εμένα, εκ μέρους μου, αλλά νομίζω ότι υπάρχει φιλία, πιο δυνατή», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε ανοιχτά στην Ελένη Χαμπέρη.

Η παίκτρια του Survivor μόλις άκουσε τα σενάρια του Ντάφυ έγινε έξω φρενών...

«Να στο βγάλω λίγο από το κεφάλι σου; Δεν υπάρχει τίποτα με τον Κόρο, απλά κάνουμε παρέα. Ο Τριαντάφυλλος μάλλον, το γεγονός ότι ήμουν με τον Κόρο στο Μαϊάμι και στο ίδιο αυτοκίνητο, το παρεξήγησε. Άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για το εάν τρέχει κάτι με εμένα και τον Κόρο. Όχι Τριαντάφυλλε, δεν τρέχει τίποτα με εμένα και τον Κόρο», ξεκαθάρισε η Ελένη Χαμπέρη.

Υποψήφιος για 11η φορά ο Ντάφυ

Σάκης και Τριαντάφυλλος από κολλητοί βρίσκονται μαζί στη διάθεση του κοινού για την επόμενη ψηφοφορία. Τον Τριαντάφυλλο ψήφισαν για 11η φορά οι συμπαίκτες του, ενώ τον Σάκη Κατσούλη υπέδειξε η Καρολίνα, η οποία κέρδισε την ατομική ασυλία. Η μπλε ομάδα δηλαδή οι: Κόρο,  Ασημακόπουλος, Καρολίνα και Ηλίας κέρδισαν το αγώνισμα. Η Καρολίνα εξήγησε ότι ο Σάκης απέτυχε κατά τη γνώμη της στον ρόλο του αρχηγού, αφού άφησε τον Τριαντάφυλλο να τον κάνει ό,τι θέλει και μίλησε υποτιμητικά για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Επιπλέον, εξήγησε πως το κάνει για να βοηθήσει τους πιο αδύναμους αγωνιστικά φίλους της. Βέβαια η Ελένη Χαμπέρη έχει αρχίσει να απομακρύνεται από την Καρολίνα. Το ίδιο και ο Κόρο που θεωρεί ότι «η Καρολίνα κλαίει γιατί δεν ξέρει να χάνει». «Γουστάρω που είμαι στα χέρια του κόσμου» είπε ο Τριαντάφυλλος. Ο Σάκης πάντως απάντησε στην Καρολίνα ότι ούτε εκείνη κατάφερε να πιέσει τον Τριαντάφυλλο να παίξει όταν ο Ντάφυ ήταν στην ομάδα της. Ξεκάθαρα ο Σάκης θεωρεί ότι η Καρολίνα ζηλεύει! 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA