Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατριχιαστικό και συγκινητικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, με ανατροπές, συγκινήσεις, χαρές, λύπες, απώλειες και νέα πρόσωπα. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο χωριό και το σχέδιο της Μυρσίνης, να εκδικηθεί τις αδελφές Σταμίρη για τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της, Σέργιου, βύθισαν στο πένθος το Διαφάνι. Αυτή η καταστροφή ταρακούνησε συθέμελα το χωριό και τους κατοίκους του, ενώ η απώλεια της Ανέτ, που έκανε τους τηλεθεατές να λυπηθούν στιγμιαία την τραγική φιγούρα του Δούκα Σεβαστού, και του Μιλτιάδη, ήταν από πιο έντονες σκηνές

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Συγκλόνισε το φινάλε - Έτσι τις αποχαιρέτισε το twitter

Παράλληλα, στα τελευταία λεπτά του φινάλε, ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε την εμφάνιση του ως Ακύλας Μεγαρίτης, με τον Μελέτη να τον ενημερώνει για τον θάνατο του αδελφού του και ένας νέος κύκλος αίματος να ανοίγει στην τρίτη σεζόν. Όπως έχει αποκαλύψει ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Χαρίτος, θα είναι χειρότερος από τον Δούκα Σεβαστό και τον Μάνο Βόσκαρη. 

Και μπορεί η σειρά Άγριες Μέλισσες να επιστρέψουν, ξανά, τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές, ωστόσο, σύντομα θα βρεθούν σε πυρετώδεις ετοιμασίες. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Δανάκη Λουκάκη, κατά κόσμον Παγώνα, τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. Ωστόσο, η ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον επόμενο κύκλο λέγοντας πως «δεν ξέρω πολλά πράγματα, τώρα γράφονται τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι κάποιοι άνθρωποι θα απομακρυνθούν από το χωριό και θα έχουμε άλλες ελεύσεις. Οι άρχοντες του χωριού θα κρατήσουν μια ισορροπία με την Χούντα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA