Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, το βράδυ της Τετάρτης, φέρνει νέες συγκρούσεις στα δύο στρατόπεδα του Survivor. Ηλίας, Ελένη, Κόρομι, Ασημακόπουλος και Καρολίνα που συνθέτουν τους Amigos, ανακουφισμένοι και χαρούμενοι διακωμωδούν την αποχώρηση, ενώ Σάκης και Μαριαλένα πέφτουν ψυχολογικά, με τον πρώτο να ξεσπάει σε κλάματα. «Ξεκάθαρα μετά από σένα, ο Τριαντάφυλλος ήταν για μένα το μεγαλύτερο στήριγμά μου. Έτσι είναι όταν είσαι φίλος με κάποιον. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι, μαζευότανε», λέει χαρακτηριστικά ο Σάκης στη Μαριαλένα.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης στατιστικά - Πότε θα γίνει ο τελικός
Τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν, ωστόσο, από σήμερα, αφού οι επτά παίκτες που έχουν απομείνει, θα αγωνίζονται ατομικά. Το τοτέμ της ατομικής ασυλίας θα δίνεται σε τρεις παίκτες, με τον καθένα ξεχωριστά να υποδεικνύει και τον υποψήφιο για αποχώρηση, ενώ δε θα λείπουν και οι μικτοί αγώνες.
Ποιος κερδίζει, απόψε την ατομική ασυλία
Σύμφωνα με τα spoilers, ο παίκτης που κερδίσει την ατομική ασυλία είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στη συνέχεια θα υποδείξει έναν παίκτη για αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού. Αυτό σημαίνει ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για απόψε μόνο, έχει μαξιλαράκι ασφαλείας, οπότε ένας από τους Amigos θα είναι υποψήφιος.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.