Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ατμόσφαιρα στο Survivor μυρίζει μπαρούτι για ακόμη μια φορά, με την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου να πυροδοτεί νέες εντάσεις στα δύο στρατόπεδα. Ο Σάκης Κατσούλης συγκινημένος και στεναχωρημένος ξέσπασε σε κλάματα, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκεται στο πλευρό του. Οι δυο τους, πλέον, είναι μόνοι απέναντι στη πεντάδα που τη συνθέτουν ο Ηλίας, ο Κόρομι, η Καρολίνα, ο Ασημακόπουλος και η Ελένη. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία

Οι Amigos, όπως αποκαλείται η πεντάδα, διακωμώδησαν με ένα θεατρικό την αποχώρηση, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως άλλος πρύτανης να δίνει άριστα στον Τριαντάφυλλο που αποφοίτησε από τη «καραγκιοζική μουφατζίδικη σχολή». Η στάση της πεντάδας εκνεύρισε τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ξέσπασε στην κάμερα του Survivor, λέγοντας πως «είναι ό,τι χειρότερο και αηδιαστικό έχω δει στο παιχνίδι».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Συγχαρητήρια Amigos. Πραγματικά είστε θλιβεροί. Δε σέβεστε ούτε το παιχνίδι που βρίσκεστε, ό,τι χειρότερο και πιο αηδιαστικό έχω δει στο Survivor. Δεν έχετε καταλάβει, μάλλον, καν, που βρισκόσαστε. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, σε ένα παιχνίδι που παίζει ρόλο ο αθλητισμός, μιλάτε για ευγενής άμιλλα και έλεγα ότι δεν ξέρετε τι σημαίνει. Θέλετε να κάνετε το θεατρικό σας, εδώ βρήκατε; Κι όταν φεύγει ένας παίκτης όπως ο Ντάφυ; Που τον αγκαλιάζατε, που έχετε πει τόσο καλά όσο και καλά λόγια. Σεβαστείτε, ήταν έξι μήνες εδώ, είχε χάσει 21 κιλά, μακριά από το παιδί του και την οικογένεια του, τον είχατε πετάξει στο περιθώριο, ήρθα και τον βρήκα στην απομόνωση, να μη του δίνετε να φάει, του είχατε κάνει τόσο και παρ΄όλα αυτά εκείνος τα ξέχναγε όλα και τα άφηνε πίσω. Ακόμα και τη τελευταία του στιγμή είπε τα καλύτερα για εσάς, έναν προς έναν».

Και συνέχισε: «Κι από ποιον να ξεκινήσω. Ρε Κόρο, εσύ ρε Κόρο; Που πήγαμε μαζί στο Μαϊάμι και έλεγες ότι τα έχετε βρει με τον Ντάφυ και ήσασταν αγκαλιές και χορευτικά και έλεγες ότι τα ξεχάσαμε όλα και περάσανε; Που μας είχες πει ότι ερχόσουν και έλεγες ότι τα μεγάλα έπαθλα είναι Ντάφυ; Ελενίτσα; Τι έγινε Ελενίτσα; Πριν δύο μέρες έλεγες ότι οι φίλοι σου οι Amigos βάζουν στο στόμα λόγια που δεν έχεις πει; Τελικά ποιος είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά σου; Ηλία μου; Εσύ είσαι ο αληθινός ο Ηλίας, ο αθλητής που κάνει τριάθλα, που είσαι τραγουδιστής και στο παιχνίδι με τον Ρόκκο, έλεγες στον Ντάφυ ότι έχουμε κάνει το τραγούδι μας viral και τον αγκαλιάσες και του έλεγες να βγούμε να κάνουμε την ηχογράφηση; Εγώ σε πίστεψα και σου είπα δε πειράζει, μην επηρεάζεσαι από τον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα, δε πειράζει που με ζηλεύεις και δε μου μιλάς, όλα καλά. Δηλαδή εσείς είστε οι Θεοί; Είναι ψεύτικοι και δήθεν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA