Μενού
  • Α-
  • Α+

Το επεισόδιο της Κυριακής έφερε νέους κανόνες στο Survivor και αναζωπύρωσε τις συγκρούσεις ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Το παιχνίδι έγινε, πλέον, ατομικό, με τους επτά παίκτες να αγωνίζονται για την ατομική ασυλία και να διεκδικούν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ οι μικτοί αγώνες είναι πια στο πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Έξαλλος ο Σάκης με τους Amigos για τον Τριαντάφυλλο - «Ό,τι χειρότερο και αηδιαστικό έχω δει στο παιχνίδι»

Ο Σάκης Κατσούλης ξέσπασε, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, με τους Amigos, και μιλώντας στην κάμερα του Survivor κατηγόρησε τους πέντε παίκτες για ασέβεια. Ο ίδιος, κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία, απέναντι στον Γιώργο Κόρομι που δεν τα πήγε καλά στον στόχο στο τέλος. Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης έδωσε υποψήφια για αποχώρηση την Καρολίνα Καλύβα, την οποία υποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, τις τελευταίες εβδομάδες. 

Οι λόγοι του ήταν αγωνιστικοί, αφού όπως είπε η παίκτρια δεν είναι καλή στον στίβο μάχης πια, ενώ η συμπεριφορά της έχει αλλάξει τις τελευταίες 15 μέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA