Μενού
  • Α-
  • Α+

«Τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφι» φώναζαν δεκάδες συγκεντρωμένοι οπαδοί του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος κατά την άφιξή του. Ο πρώην παίκτης του Survivor είδε τον κόσμο να πανηγυρίζει σαν να ήταν... νικητής και να τραγουδάει το «Σπάω τα ρολόγια». 

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη Τριαντάφυλλου: O Λιβάνης μου είχε πει να προσέχω την Μαριαλένα στο Survivor

Οι στιγμές θύμιζαν άφιξη μεγάλης ποδοσφαιρικής μεταγραφής άλλων ετών. Μάλιστα οι θαυμαστές του Ντάφι περίμεναν να ανοίξει η πόρτα στις αφίξεις εκτός Σένγκεν, τραγουδώντας παλιότερες επιτυχίες σαν το "αν περάσεις την πόρτα", σε ένα άτυπο ποτ πουρί - συναυλία.  Κανονίστηκε μάλιστα μέχρι και αυτοκινητοπομπή ως το Πόρτο Ράφτη όπου και διαμένει.

Μάλιστα στο live fb βίντεο που ανέβηκε στη σελίδα του φαν κλαμπ του Τριαντάφυλλου, συνδέθηκαν ταυτόχρονα πάνω από 2,5 χιλιάδες θεατές. Μόλις βγήκε πάντως ο Τριαντάφυλλος δεν έκανε δηλώσεις, παρά μόνο χαιρέτισε το κοινό του το οποίο τον ακολούθησε μέχρι το όχημα που τον παρέλαβε. Κάποιοι δε τον... έραναν με τριαντάφυλλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA