Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τις νέες εντάσεις που έφερε το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με επίκεντρο την Ελένη, η οποία αναδείχθηκε η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τα δύο στρατόπεδα συνέχισαν να εξαπολύουν βαριές κουβέντες μεταξύ τους. Η Ελένη Χαμπέρη, φανερά εκνευρισμένη, τα «έβαλε» με τον Σάκη και την Μαριαλένα λέγοντας:

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Επικό σχόλιο Λιανού: «Μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε γυρίσει σαν τον Τριαντάφυλλο»

«Αυτό που με χαροποιεί από το χθεσινό συμβούλιο είναι που με δώσανε, είναι κάτι που το περίμενα εδώ και καιρό. Οι σκέψεις μου για όλο αυτό που συνέβαινε από πλευράς του Σάκη βγήκαν αληθινές, είχε προετοιμάσει το πεδίο. Παίζαμε, χθες, την κολοκυθιά, θυμηθήκανε θέματα που είχαμε συζητήσει σε δύο συμβούλια πριν, παίζανε με τις λέξεις, είναι όλα δικαιολογίες, κι εγώ προσπαθούσα σε όλο αυτό να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Θα μπορούσε η Μαριαλένα να βγει ξεκάθαρα και να πει “Ελένη είσαι καλή αγωνιστικά και δεν θέλω να σε βρω μπροστά μου”. Για να βγάλεις τον άλλον εκτός, πρέπει δηλαδή να του πετάξεις και λάσπη και να τον κάνεις να μαλώσει με τους φίλους του και να τον θεωρείς διπρόσωπο;».

Η Μαριαλένα στην κάμερα του Survivor, σχολίασε πως «η Ελένη με ψήφισε την προηγούμενη εβδομάδα γιατί δεν περνάμε τόσο χρόνο στην καλύβα και θα μου πεις εμένα γιατί την ψήφισα, που μας έχει κάνει όλους άνω κάτω; Ο Θεός ξέρει».

Η Καρολίνα Καλύβα, η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα, σε συζήτηση που είχαν οι Amigos μεταξύ τους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, σχολίασε πως «ο Σάκης προσπαθεί να επισκιάσει το γεγονός με τον Τριαντάφυλλο και τις νοθείες και τα πουλημένα παιχνίδια, επειδή η συμπεριφορά του Ντάφυ ήταν τέτοια, και ο Σάκης ήταν αρχηγός του και δεν το μάζευε, γιατί ήθελε εκείνος να βγει μπροστά. Και έρχεται μετά να πει για την ψυχολογία μου;», ενώ στην κάμερα δήλωσε: «Ωραία τα αστειάκια και τα γελάκια, αλλά μη κρυβόμαστε, για ακόμη μια φορά βλέπω μια αποποίηση ευθυνών και πας να ρίξεις το μπαλάκι. Εγώ ποτέ δεν το έκανα, το μπαλάκι ήταν εκεί και ο Σάκης επέλεξε να το πετάξει σε εμένα. Αυτή είναι η ιστορία όλη. Το ότι με βρήκε απέναντι του δεν φταίω, αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γίνονται αυτά και να μην κάνω κάτι. Κι όλα αυτά για να βγει εκείνος μπροστά, ο ήρωας, μα καλά ποιος είναι; Ο Michael Jordan; Ούτε εκείνος δεν μιλάει για τον εαυτό του έτσι».

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Σύμφωνα με τα spoilers, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο παίκτης που κερδίζει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να είναι η τρίτη υποψήφια για αποχώρηση. Η νίκη αυτή ήταν και θέμα γοήτρου για τους Amigos, μιας κι αν κάποιος από τους δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας έπαιρνε ξανά την ασυλία, τότε τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για την πεντάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA