Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα μετά τον τελικό του φετινού MasterChef, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, έκαναν την πρώτη τους ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, καθώς και το κοινό για την αγάπη και την υποστήριξή τους, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα: Φάρμα - Τελικός: Νικητής ο Κώστας Γκρέκας με 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Σε ένα μακροσκελές μήνυμα, η Μαργαρίτα προέτρεψε τους πάντες να παλεύουν για ό,τι αγαπάνε με τη ψυχή τους. «Όταν αποφάσισα να κάνω αίτηση στο masterchef 5 έγραψα σε ένα λευκό πίνακα στο δωμάτιο μου "Μαργαρίτα Νικολαΐδη νικήτρια masterchef 5" δεν το πίστευα το ήθελα όμως... 5 μήνες μετά γύρισα στο δωμάτιο μου και το ξαναδιάβασα και τώρα έχει συμβεί και γελάω από μέσα μου γιατί τότε ξεκίνησε σαν αστείο και τώρα κρατάω το έπαθλο. Δεν θα σβήσω αυτά τα γράμματα από τον πίνακα με συγκινούν και πιο πολύ με συγκινεί που ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο δωμάτιο μου μέσα σε ένα μόνο βράδυ αλλάζει σιγά σιγά η ζωή μου! Εγώ, η μαργαρίτα σας λέω να πιστεύετε στα όνειρα σας να αγαπάτε αυτό που κάνετε και να ζείτε την κάθε στιγμή! Όλες αυτές τις στιγμές μαζεύω τώρα στο μυαλό μου, τις αναμνήσεις, τις συγκινήσεις από την εμπειρία που έζησα και την αγάπη που μου δώσατε κρατάω φυλαχτό. Να είσαστε ο εαυτός σας να τσαλακωνεστε και να παλεύετε για ότι αγαπάει η ψυχή σας! Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα γιατί όλο αυτό που έζησα μου έδωσε δύναμη, χαρα και κουράγιο γιατί μέσα σε αυτή την περίεργη για όλους μας χρόνια, εμένα μου χαρίσατε απλόχερα ΑΓΆΠΗ και μπήκα στα σπίτια σας μέσα από την τηλεοραση και μου μιλάτε με το μικρό μου όνομα και γω σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου! Μαργαρίτα Νικολαΐδη η νικήτρια του masterchef 5.Νιώθω ότι πρέπει, επιβάλλεται και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που με την χαρά σας γιαυτό το γεγονός ένιωσα τόση αγάπη! Από τα βάθη της ψυχής μου είναι μεγάλη μου τιμή που εκτιμήσατε τον χαρακτήρα μου, τις πλάκες μου, τους τρόπους μου εμένα όπως είμαι, με δεχτήκατε και μοιράστηκατε μαζί μου τόσα συναισθήματα! κλαψατε μαζί μου και γελάσατε, αυτό φίλοι μου ήταν το ταξίδι μου στο Masterchef, έντονο και αληθινό γιατί υπάρχει αγάπη.. Η αγάπη από εσάς προς εμένα, η αγάπη για την δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τον Χρήστο , την μαμά, την αδερφή, τις φίλες, το νησί μου, τους σεφ, τους συναδέλφους, η λίστα είναι τεράστια! Το έπαθλο φετος ξεχειλιζει αγάπη! Σας αγαπώ! Η Μαργαριτα σας.", έγραψε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CP8R_IEgHVi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση του Διονύση Σαρακίνη

Με την σειρά του, ο Διονύσης Σαρακίνης, έγραψε πως «όλα τα ταξίδια έχουν ένα τέλος και καθε τελος σημαίνει μια καινουρια αρχή!Για εμένα το MasterChef τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας δίπλα μ ανθρώπους με αγάπη και σεβασμό! Σας ευχαριστώ παρά πολύ για την αγάπη σας,την υπομονή σας και τον βοήθεια σας. #ενα μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στην ομάδα παραγωγής ...σε αυτούς τους ανθρώπους που 24h/24h ήταν εκεί για εμάς».

https://www.instagram.com/p/CP733FfgSU1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

MasterChef: Αποθέωση του Έκτορα Μποτρίνι για τη Μαργαρίτα

Ο Έκτορας Μποτρίνι, με ανάρτηση του στο Instagram, έσπευσε να συγχαρεί τη Μαργαρίτα για τη νίκη της στο MasterChef, η οποία έχει συνεργαστεί μαζί του για τέσσερα χρόνια. «Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν. Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!».

https://www.instagram.com/p/CP8wexzsyp8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA