Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, μίλησε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και αποκάλυψε πως ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες υπάρχει έντονο φλερτ. Συγκεκριμένα δε, η Αισέ είναι τσιμπημένη με τον Γιώργο Κόρομι, τον οποίο και αποκαλεί «Έλληνα αρχαίο Θεό».

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Οι πρώτες αναρτήσεις της Μαργαρίτας και του Διονύση και η αποθέωση του Μποτρίνι στη νικήτρια

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως την Κυριακή θα προβληθεί και ένα επεισόδιο με τσακωμό, αφού Τουρκάλα παίκτρια είπε πως οι Έλληνες παίκτες είναι πιο όμορφοι από τους Τούρκους, πράγμα που εκνεύρισε απίστευτα τους συμπαίκτες της, οι οποίοι την έβαλαν στο στόχαστρο. 

«Σε έναν αγώνα μικτό που έκαναν οι Έλληνες με τους Τούρκους, με έπαθλο ένα πολύ ωραίο ταξίδι, βγήκε μια κοπέλα Τουρκάλα και είπε πως οι Έλληνες παίκτες είναι πολύ πιο όμορφοι από τους Τούρκους και έγινε ο κακός χαμός. Την περιμένουν οι άλλοι στη γωνία τώρα, οι Τούρκοι ξενέρωσαν πάρα πολύ», είπε ο παρουσιαστής του Survivor. Όσον αφορά τον τελικό, ο Γιώργος Λιανός είπε πως «δεν μπορώ να πω ημερομηνία, θα φάω ξύλο. Αλλά είναι πολύ σύντομα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA