Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από αρκετούς μήνες, το Survivor βρίσκεται πια στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι και στο Άλσος Βεΐκου, όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια. Η παράταση που έδωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσμα και έτσι από τις 17 Ιουλίου που ήταν η πιθανή ημερομηνία, ο τελικός θα διεξαχθεί νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση και η ένταση ανάμεσα στην Μαριαλένα και την Ελένη

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day, απομένουν άλλες δύο αποχωρήσεις στο Survivor, οι οποίες θα γίνουν την Κυριακή 20 και 27 Ιουνίου. Οι τέσσερις παίκτες που θα απομείνουν, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, ενώ την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 5 Ιουλίου, θα γίνει ο πολυαναμενόμενος τελικός με δύο φιναλίστ. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του Survivor, αλλά και οι συγγενείς τους. Άγνωστο παραμένει αν η παραγωγή αποφασίσει να δώσει την άδεια να υπάρχει και κοινό, ωστόσο λόγω πανδημίας, φαντάζει δύσκολο αυτό το σενάριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA