Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα επιστρέψει στο κανάλι του ΑΝΤ1, τον Σεπτέμβριο, με τους ήρωες να βρίσκονται στην περίοδο της Χούντας και να καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλά μέτωπα και συγκρούσεις. Σε 15 ημέρες περίπου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο χωριό Διαφάνι, χωρίς ωστόσο να έχουν κλείσει όλα τα ονόματα που θα συμμετέχουν στον επόμενη σεζόν. Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, βρίσκεται σε συνεχή ραντεβού στα Studio Κάππα, προκειμένου να κλείσει τη συμφωνία με ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους νέους χαρακτήρες. Ένας εξ αυτών, λοιπόν, είναι και ο Άρης Σερβετάλης, ο οποίος έχει χρόνια να βρεθεί σε τηλεοπτική σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Ασημίνα θα γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης και θα θέσει τον εαυτό της σε κίνδυνο

Μετά τον Δημήτρη Μοθωναίο, που εξίσου είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Χαρίτο, με τις πιθανότητες να έρθει σε συμφωνία να είναι πολλές, ο Άρης Σερβετάλης εθεάθη στα studio Κάππα, ώστε να ενταχθεί κι εκείνος στο καστ της σειράς Άγριες Μέλισσες. Για την ώρα, δεν έχει τίποτα συμφωνηθεί, ωστόσο αν η απάντηση του ηθοποιού είναι θετική, τότε θα πρόκειται για μια δυνατή τηλεοπτική επιστροφή στην μικρή οθόνη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA