Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef και η πρώτη γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο, παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, για λογαριασμό του περιοδικού OK!. Μεταξύ όσων είπε η αγαπητή στο κοινό, Μαργαρίτα, αναφέρθηκε και στον παίκτη που πιστεύει ότι άξιζε να κερδίσει το ριάλιτι μαγειρικής, αν δεν ήταν εκείνη νικήτρια.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή από το ριάλιτι επιβίωσης

«Είχα πει από την αρχή ότι αυτός που άξιζε να πάρει το βραβείο ήταν ο Τζιοβάνι. Πιστεύω ότι το άξιζε περισσότερο από όλους μας, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, καταπληκτικός μάγειρας και είχε μια σταθερή πορεία».

https://www.instagram.com/p/CP_Dg-6gmTp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαργαρίτα αναφέρθηκε, επίσης, και στις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν ανακοινώθηκε πως είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, λέγοντας πως: «Όταν είδα τη βαθμολογία μου και τη βαθμολογία του Διονύση και κατάλαβα ότι κέρδισα, ήμουν σε σοκ. Από τη χαρά μου νόμιζα ότι τα έβλεπα όλα θολά. Ήταν σαν να ζω ένα όνειρο και δεν ήθελα να ξυπνήσω. Μου πήρε κάποια ώρα για να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς είχε συμβεί. Βέβαια, από τότε που αναδείχτηκα νικήτρια του MasterChef έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα, ακόμη κι από ανθρώπους που δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου. Μου έστειλαν συγχαρητήρια ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια (Ματίνα Νικολάου), η Μαίρη Συνατσάκη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πολλοί άλλοι. Και βέβαια με συγκίνησε πολύ και η ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι, με τον οποίο συνεργαστήκαμε για πέντε χρόνια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA