Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σημείο που βρίσκεται πλέον το Survivor, οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι λογικό να έχουν κουραστεί ψυχολογικά, να καταρρέουν συναισθηματικά και να συγκινούνται όταν ένας παίκτης, ακόμα και αντίπαλος, αποχωρεί από το παιχνίδι. Ένα τέτοιο ξέσπασμα συναισθηματικής φόρτισης από τον Ηλία Μπόγδανο, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Κυριακής, καθώς και κλάματα από τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα ανακοινωθεί ο παίκτης που αποχωρεί.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού - Παρόντες όλοι οι παίκτες και οι συγγενείς

«Μου έχουν λείψει οι καταστάσεις. Όπου κοιτάω βλέπω εικόνες. Βλέπω την Ένωση, πως εκεί που η Κόκκινη ομάδα ήμασταν σε μία παραλία, ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστούμε όλο αυτόν τον πανικό που ήμασταν τόσα άτομα, σε ένα μέρος που κάποτε ήμασταν μόνοι μας. Tο ότι δεν άντεχα τις εντάσεις και με κάποια άτομα είπαμε να φτιάξουμε την καλύβα των amigos. Μου φαίνεται ότι έχει περάσει πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Μπορεί να είναι πολύς ο καιρός και να μου έχουν λείψει πολύ οι δικοί μου, αλλά μου φαίνεται σαν χθες η μέρα που ήρθα εδώ. Αλλά είναι το σπίτι μου αυτή τη στιγμή εδώ και θα το αποχωριστούμε σε λίγο», ακούγεται να λέει ο Ηλίας στο trailer.

Συγκίνηση, όμως, υπάρχει και στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι παίκτες λυγίζουν καθώς το Survivor φτάνει στο τέλος του. «Αυτό που έχω κρατήσει είναι το πώς μπορείς με έναν άγνωστο να έρθεις τόσο κοντά. Συνειδητοποιώ πως όλο αυτό τελειώνει και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω», λέει χαρακτηριστικά ο Ηλίας.

Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, φέρεται πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης η Ελένη Χαμπέρη. Αυτό σημαίνει πως η Μαριαλένα θα είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια και μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, θα αποτελούν ισχυροί αντίπαλοι των τριών παικτών της μπλε ομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA