Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα ακόμα αγώνισμα ατομικής ασυλίας, της πρώτης για αυτή την εβδομάδα, θα αγωνιστούν οι παίκτες του Survivor. Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, προκειμένου να εξασφαλίσουν ακόμα μία εβδομάδα παραμονής, αφού στη συνέχεια το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος. Στο σημείο που βρίσκεται το ριάλιτι επιβίωσης και μετά από πολλές δυσκολίες, κακουχίες και πείνα, η αποχώρηση μία ανάσα πριν τον ημιτελικό και τον τελικό, είναι σίγουρα στενάχωρο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Αδελφή Σάκη Κατσούλη: Δεν θα ασχοληθώ με τις δηλώσεις του Μπάρτζη, ο καθένας έχει την άποψή του

Μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, απομένει ακόμα μία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με τα πράγματα στα δύο στρατόπεδα να κυλάνε ήρεμα. Σύμφωνα με το trailer, ο Γιώργος Κόρομι ακούγεται να λέει πως θα τους λείψει η Ελένη, ενώ το βράδυ στην καλύβα μοιάζει τρομακτικό, εξαιτίας της καταιγίδας που ξέσπασε.

Ο παίκτης που κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία

Ο Σάκης Κατσούλης, που στατιστικά είναι και ο καλύτερος παίκτης, κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα, και τις τρεις ασυλίας, ωστόσο το σερί νικών θα σπάσει απόψε, ο Γιώργος Κόρομι, σύμφωνα με τα spoilers, ο οποίος θα υποδείξει στο συμβούλιο τον Σάκη ή την Μαριαλένα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA