Μενού
  • Α-
  • Α+

Η αντίστροφη μέτρηση στο Survivor ξεκίνησε, με τους παίκτες να αγωνίζονται χθες στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας, καθώς και για ένα πολύ γενναιόδωρο έπαθλο. Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να επικρατήσει των υπολοίπων, κερδίζοντας για δεύτερη συνεχή φορά το κολιέ της ασυλίας, πράγμα που του επέτρεψε να βγει από υποψήφιος, που ο Γιώργος Κόρομι τον είχε υποδείξει μετά το τέλος του πρώτου αγωνίσματος. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τρίτο αγώνισμα ασυλίας για τους παίκτες και ένα πολύ δυνατό έπαθλο να διεκδικήσουν

Αυτομάτως ο Σάκης έβαλε σε θέση υποψηφιότητας την Μαριαλένα, αφού ο Γιώργος Κόρομι, που κέρδισε την πρώτη ασυλία, δεν θα μπορούσε να δώσει τον Ηλία Μπογδάνο. Οι τρεις υποψήφιοι, πλέον, είναι οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κόρομι (μετά από υπόδειξη του Σάκη), πράγμα που σημαίνει πως οι δύο σίγουροι φιναλίστ στο Survivor είναι ο Ηλίας και ο Σάκης. Την ερχόμενη Κυριακή, θα γίνει γνωστό ποιοι δύο παίκτες από τους υποψήφιους θα συμπληρώσουν την τετράδα. 

Survivor: Πώς θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός 

Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, ενώ την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 5 Ιουλίου, θα γίνει ο πολυαναμενόμενος τελικός με δύο φιναλίστ. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του Survivor, αλλά και οι συγγενείς τους. Άγνωστο παραμένει αν η παραγωγή αποφασίσει να δώσει την άδεια να υπάρχει και κοινό, ωστόσο λόγω πανδημίας, φαντάζει δύσκολο αυτό το σενάριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA