Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναστάτωση προκάλεσε στα social media η απουσία της Μαριαλένας σε insta live του Ατζούν, για το ελληνικό Survivor, με τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι πλην της μοναδικής γυναίκας παίκτριας. Αναμενόμενο ήταν οι περισσότεροι να υποθέσουν πως η παραγωγή πρόδωσε την αποχώρηση της Μαριαλένας από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιώργο Λιανό να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ - Τελευταία αποχώρηση την Κυριακή

Ο παρουσιαστής του Survivor έκανε ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας γιατί η Μαριαλένα απουσίαζε, γράφοντας:  «Επειδή με ρωτάτε αρκετοί για το instalive που έγινε πριν λίγο. Η Μαριαλένα βρίσκεται στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε». Ωστόσο, η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού διαγράφηκε λίγη ώρα αργότερα, προκαλώντας ξανά ερωτηματικά για την παίκτρια. 

Την ίδια ώρα, μία κίνηση του Σάκη Κατσούλη στον χθεσινό στίβο μάχης προς την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει οδηγήσει σε σωρεία αρνητικών σχολίων στο Twitter. Συγκεκριμένα, μετά από μία ήττα που δέχτηκε ο Σάκης, η Μαριαλένα γύρισε και του είπε «ρε αγάπη μου, βρε ψυχή μου». Ο Σάκης ήταν ωστόσο τόσο εκνευρισμένος, που της έκανε μια χειρονομία για να σωπάσει. Το Twitter για ακόμα μια φορά εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά του και δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την κίνηση.

https://twitter.com/Chris_Georgalas/status/1407807565401104385?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/RaniaPapadopo10/status/1407968885727535104?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA