Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εβδομάδα έμεινε για τον τελικό του Survivor 4 και στον Άγιο Δομίνικο παρέμειναν τέσσερις παίκτες, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου στο επεισόδιο της Κυριακής (27/6). 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σε τρακάρισμα ενεπλάκη ο James Καφετζής

Μπορεί οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο να είναι λίγοι, αλλά οι παρεξηγήσεις... συνεχίζονται. Τελευταίο παράδειγμα η κόντρα του Ηλία Μπόγδανου με τον Γιώργο Κορόμι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο, πριν αποχώρήσει. Κορόμι και Ασημακόπουλος απομόνωσαν τον Μπόγδανο και σταμάτησαν να του μιλούν με τον τελευταία να ξεσπά σε κλάματα. 

«Δεν ξέρω τι έχω κάνει λάθος και δεν μου μιλούν. Νιώθω ότι αν πάω να μιλήσω στον Σάκη στην καλύβα, τους προδίδω και δεν μου πολυμιλάνε. Είμαστε πέντε άτομα και πρέπει να είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί πρέπει να είμαστε τρεις και δυο; Μπορεί να πάω στον Σάκη επειδή η Μαριαλένα θα είναι στο νοσοκομείο και να νιώθω ένα σούσουρο από πίσω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος. 

«Όταν γυρίσαμε από το έπαθλο εννοείται πως ένιωσα σαν να είπανε ότι δεν πάει να χάσαμε, εσύ βολεύτηκες. Άκουσα και κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, ότι κάποιοι επιλέγουν να τα έχουν καλά με όλους. Δηλαδή θα πρέπει να τσακώνομαι κι εγώ για να μην παρεξηγηθώ και να φαίνομαι ότι είμαι στην μέση; Έτσι είμαι σαν άνθρωπος, τσακώνομαι πολύ λίγες φορές», συμπλήρωσε. 

Στο επεισόδιο της Κυριακής έγινε και ο τελευταίος μεικτός αγώνας ανάμεσα σε Έλληνες και Ρουμάνους παίκτες του Survivor, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς βρισκόταν στο νοσοκομείο λόγω έντονης αδιαθεσίας που ένιωσε. 

Τη νίκη κατάφεραν να πάρουν οι Μπλε, με τους Κόκκινους μάλιστα να παραπονιούνται πως δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στον αγώνα λόγω των φωνών της αντίπαλης ομάδας. Οι Μπλε επισκέφθηκαν μια βίλα και διασκέδασαν με φαγητό, ποτό και χορό.

Στο συμβούλιο του νησιού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο εξαιτίας της τελευταίας αποχώρησης για φέτος. Υποψήφιοι ήταν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργος Κορόμι. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

«Η αμοιβή στα παιδιά με καρκίνο»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποκάλυψε πως είχε χάσει τον αδερφό του από παιδικό καρκίνο και θα δώσει τα χρήματα που κέρδισε σε ιδρύματα για παιδιά που παλεύουν με την ανίατη ασθένεια. 

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Το Survivor μέχρι τον τελικό 

Τις τρεις ημέρες που ακολουθούν (28-30/6) θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης. Οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα. 

Προβάδισμα αυτή τη στιγμή έχουν οι Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος. Στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν θα μπορέσει να παραβρεθεί και άλλος κόσμος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA