Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Πλαΐνης άφησε... άφωνο το τηλεοπτικό κοινό με την αποκάλυψε που έκανε για τις «Άγριες Μέλισσες». Ο «Τόλιας» ισχυρίστηκε πως δεν... βλέπει τη σειρά που κάνει ρεκόρ τους πίνακες της Nielsen. 

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Έδωσε spoiler για τη νέα σεζόν η Θεοφανία Παπαθωμά

«Μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι. Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί οι Άγριες Μέλισσες να πάνε για τρίτη χρονιά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους μας και ήταν πολύ ευχάριστο» είπε o Χρήστος Πλαΐνης στο STAR. 

«Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα», αποκάλυψε. Ο ισχυρισμός του προκάλεσε... βροχή ερωτήσεων από το πάνελ του STAR, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να τους πει: «συγνώμη, τώρα, να πω κάτι… Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο. Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

«Όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια» διευκρίνισε η Κατερίνα Καραβάτου για να εισπράξει το χαμόγελο του Χρήστου Πλαΐνη. 

Όσο για το λόγο που δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αποκάλυψε: «Όχι ότι δεν θέλω, νιώθω απλά λίγο αμήχανα. Εγώ οικεία νιώθω στην σκηνή, το πλατό, όσα είναι αμιγώς η δουλειά μου». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA