Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη λύση της συνεργασίας του με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει το reader.gr.

Διαβάστε επίσης: Κανάλια: Μακρή στον ΑΝΤ-1, Ευγενίδης στo Star, Τσαπανίδου για OPEN

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο τηλεοπτικός σταθμός Open έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας του με την κεντρική anchorwoman του σταθμού, Νίκη Λυμπεράκη, που ήταν δύο χρόνια στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Η δημοσιογράφος αποτέλεσε, επιτυχώς, τη βασική αιχμή στην προσπάθεια του καναλιού να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο στον τομέα της ενημέρωσης με ήπιους τόνους, δημοσιογραφική επάρκεια και ψύχραιμη κάλυψη των γεγονότων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων. Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA