Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστρέφει για δεύτερη σεζόν το «The Bachelor» στον Alpha και ο Αλέξης Παππάς είναι ο εργένης που θα διεκδικήσουν 21 γυναίκες που θα μπουν στη βίλα. Το ριάλιτι αγάπης αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και τη Δευτέρα (31/8) κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Αλέξης Παππάς: Από ένα σημείο και μετά έπαιζα ρόλο, έλεγα την πικρή αλήθεια

Στο επίσημο trailer για το ριάλιτι που δόθηκε στη δημοσιότητα από το κανάλι, ο ηθοποιός συστήνεται στο κοινό ως ο νέος «Bachelor» και αναφέρει: «Είμαι ο Αλέξης και είμαι ο Bachelor. Θα είναι η πιο ρομαντική περιπέτεια. Αν πρέπει να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου με μια λέξη, τότε αυτή είναι απρόβλεπτος. Δεν έχω ξαναβγεί ποτέ ραντεβού με 21 κοπέλες. Αυτό νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα. Ψάχνω την γυναίκα που μαζί θα ζήσουμε τη μαγεία της σχέσης. Αυτήν που θα με κάνει και θα την κάνω ευτυχισμένη. Ένας αληθινός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Την ταυτότητα μου, να με κάνει έναν άλλον άνθρωπο. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την εμπειρία».

Δείτε το επίσημο trailer για το ριάλιτι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA