Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Μαρία Ψυχαράκη, η περσινή νικήτρια του Big Brother, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την ζωή της οκτώ μήνες μετά τη νίκη της, την αγάπη του κόσμου, τον νέο κύκλο του ριάλιτι εγκλεισμού καθώς και για την όποια ομοιότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Αναφερόμενοι στους νέους παίκτες του Big Brother, η Αννα Μαρία είπε ότι ίσως να την έχουν ως πρότυπο: «Συνήθως ακούω για… Σχολή Ψυχαράκη! Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες στο νέο κύκλο να θέλουν να την ακολουθήσουν».

Διαβάστε ακόμη: Big Brother - Αννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αρκετά με το όνομά μου - Δεν συγχωρώ τη Σοφία Δανέζη»

Η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Big Brother πρόσθεσε: «Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα. Επομένως μπορεί να έχουν τις ανάλογες αντιδράσεις που είχα και γω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με αντιγράφουν. Ίσως να με έχουν και ως πρότυπο».

Αννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει»

«Όταν βγήκα από το Big Brother, μετά λύπης το λέω αυτό, έζησα ξανά όλο αυτό που περνούσα μέσα στο σπίτι. Την αντιπάθεια των παιδιών προς το πρόσωπό μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος πέρα από τον Χρήστο, τον Παναγιώτη, τη Ράνια και τον Νικόλα. Κανένα άλλο παιδί δεν με προσέγγισε και ούτε άκουσα συγχαρητήρια ή συγγνώμη» πρόσθεσε η νικήτρια του περσινού Big Brother. «Έχει τελειώσει το Big Brother και αναρωτιέμαι… Μερικά άτομα θέλουν να βρεθούν στην επικαιρότητα και επειδή δεν έχουν τη δύναμη να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ονόματός μου. Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά».

«Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω, "σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη" αλλά ειλικρινά δεν την έχω μιμηθεί σε κάτι. Μου βγαίνει αυθόρμητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA