Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι παίκτες του Big Brother έχουν αρχίσει να έρχονται όλο και πιο κοντά, ειδικά ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα, οι οποίοι μάλιστα τα βράδια κοιμούνται μαζί. Οι δύο παίκτες στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) ήρθαν ακόμη πιο κοντά, αφού είδαμε τον Παναγιώτη να την έχει αγκαλιά, ενώ δεν δίστασε να της δαγκώσει και το αυτί

Διαβάστε ακόμη: Big Brother - Αννα Μαρία Ψυχαράκη: Οι νέοι παίκτες ίσως με έχουν πρότυπο

Οι εκπλήξεις ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο ήταν πολλές, αφού ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να δώσει τέλος στην μυστική αποστολή του Νικόλα και της Σοφίας, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους δεν είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι. Ο Big Brother τους επιβράβευσε για το ότι δεν παράτησαν την αποστολή με ένα δώρο… γάμου, μία καφετιέρα εσπρέσσο για όλο το σπίτι.

Ο «Μεγάλος Αδερφός» επιβράβευσε και τους υπόλοιπους παίκτες επειδή δεν κατάλαβαν το... ψέμα των συμπαικτών τους και αποφάσισε να διοργανώσει πάρτι στον κήπο του σπιτιού.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, η Ανχελίτα έδειξε τις ικανότητές της στον χορό και ο Παναγιώτης εξομολογήθηκε ότι την κοιτάζει και... λιώνει. Παναγιώτης και Ανχελίτα δεν είναι το μοναδικό ζευγάρι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, καθώς όπως φαίνεται όλο και πιο κοντά έρχονται ο Στηβ και η Σύλια.

Στο σπίτι του Big Brother εκτός από τους έρωτες, φουντώνουν και οι εντάσεις. Ο Στηβ Μιλάτος και ο Κώστας Στυλιανάκης δεν τα πάνε καθόλου καλά και τις τελευταίες ημέρες, ο ένας καβγάς διαδέχεται τον άλλον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA