Η Μάρω Κοντού επέστρεψε μετά από πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, καθώς συμμετέχει στη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς». Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) και το Twitter την αποθέωσε. Η Μάρω Κοντού υποδύεται τη Μαρία Αναγνώστου, την μητέρα της Αθηνάς Νομικού (Άντζελα Γκερέκου). Η Μαρία Αναγνώστου είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική και υπερπροστατευτική με την κόρη της.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Δώρα Χρυσικού: Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν σε διαδικασία εξωσωματικής
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) είδαμε την Αθηνά να επισκέπτεται τη μητέρα της στην Αθήνα. Οι δύο γυναίκες είναι πάρα πολύ δεμένες. Η Μαρία λατρεύει την κόρη της και παρόλο που ζει μακριά της, παρεμβαίνει και δίνει λύσεις όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο.
Η τηλεοπτική επιστροφή της Μάρως Κοντού σχολιάστηκε στο Twitter με τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να υποκλίνονται στη μεγάλη ηθοποιό.
- Έκρηξη στα Εξαμίλια: Τρεις συλλήψεις για την τραγωδία στο εργοστάσιο
- Ο Τραμπ έκανε τη νύχτα-μέρα: Η ανύπαρκτη ιστορία που παρουσίασε ως πραγματικό γεγονός
- Η νέα ημερομηνία των εκλογών, η εκτίμηση του Ανδρουλάκη και τα καλά νέα για το βουνό των Θεών
- Οι κοσμογονικές αλλαγές στον ΑΝΤ1 και η «Σιδηρία Κυρία» που βρίσκεται μια ανάσα μακριά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.