Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελενα Κρεμλίδου, Πάνος Καλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος και Χριστίνα Κεφαλά κάνουν ποδαρικό στην πρεμιέρα του «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η εκπομπή μαγειρικής ξεκινά τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 16:50 στον ΣΚΑΪ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί τους πέντε πρώην παίκτες του Survivor, οι οποίοι θα συναντηθούν ξανά και αυτή τη φορά θα αναμετρηθούν στην κουζίνα και όχι στον στίβο μάχης.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πολυτέλεια και έρωτας σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία του Μόντε Κάρλο

Το επίσημο trailer για το πρώτο επεισόδιο είναι στον αέρα.

Κάθε εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα συστήνει στο κοινό πέντε παίκτες οι οποίοι θα μας βάζουν στην κουζίνα τους έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσουν τους υπόλοιπους και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη αλλά και 2.500 ευρώ. Κάθε μέρα, ο εκάστοτε οικοδεσπότης κάνει τα απαραίτητα ψώνια, μπαίνει στην κουζίνα του και ξεκινάει το μαγείρεμα για να ετοιμάσει ένα μενού τριών πιάτων – ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το μενού και να προβλέπουν την εξέλιξη της βραδιάς. Στη συνέχεια, ετοιμάζει το τραπέζι και υποδέχεται τους καλεσμένους του. Η Κωνσταντίνα, παρούσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, με τις συμβουλές της και τη βοήθειά της, συντονίζει την προσπάθειά του. Η βραδιά ξεκινά και οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι όχι. Στο τέλος, καλούνται να βαθμολογήσουν τη συνολική προσπάθεια του οικοδεσπότη τους και ο ίδιος, από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι συμπαίκτες του.

Στο τέλος της εβδομάδας, ο οικοδεσπότης, που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει τα 2.500 ευρώ! Το «Κάτι Ξαναψήνεται» έρχεται τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΪ και υπόσχεται «νόστιμες»… αναμετρήσεις!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA