Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother είναι για δεύτερη φορά ο Μελέτης Γαβαλάς και για πρώτη η Μαίρη Βαρσάμη και η Ευδοκία Τσαγκλή.

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Παναγιώτης και Ανχελίτα όλο και πιο κοντά - Ο ξέφρενος χορός της και τα δαγκώματα

Στο αγώνισμα του βέτο, το οποίο αν το κέρδιζαν θα είχαν την ευκαιρία να σωθούν, νίκησε η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημά της για κάποιον συγκάτοικο της, κι έτσι οι υποψήφιοι παραμένουν ως έχουν.

Ο Μελέτης στεναχωρήθηκε πολύ με την επιλογή των συγκατοίκων του να τον ψηφίσουν και απομονώθηκε στον κήπο, λέγοντας «Κάποιοι εδώ είναι ή πολύ δειλοί ή πολύ καλοί ηθοποιοί», ενώ η Ευδοκία σοκαρίστηκε που την ψήφισαν. Η Μαίρη είναι έτοιμη να τα βάλει με όσους κάνουν κλίκες και μάλιστα εναντιώθηκε στον Στηβ Μιλάτο, αφού θεώρησε ότι βάζει στο παιχνίδι του κι άλλους για να ψηφίζουν αυτούς που θέλει εκείνος.

Την ίδια ώρα, τα ειδύλλια στο σπίτι του Big Brother φουντώνουν. Στηβ και Σύλια έχουν έρθει πολύ κοντά, αν και η ίδια δηλώνει πως έχει σχέση έξω από το παιχνίδι.

Ο Στηβ ωστόσο φαίνεται ότι δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στη Σαμάνθα, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο ακόμη και από την παρουσιάστρια του show Ναταλί Κάκκαβα.

https://twitter.com/KakkavaNatali/status/1436063719851692034?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA