Οι τηλεθεατές έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι στην prime time ζώνη προτιμούν τις σειρές, από τα ριάλιτι και τους διαγωνισμούς. Πρωτιά στην τηλεθέαση έκανε για ακόμη ένα βράδυ η σειρά του Alpha «Σασμός» που ξεπέρασε το 35%, ενώ «Η Γη της Ελιάς» στο Mega ξεπέρασε το 23%. Bachelor, Top Chef και Big Brother δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού και κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.
Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Μελέτης, Μαίρη και Ευδοκία υποψήφιοι προς αποχώρηση - Το βέτο, τα ειδύλλια και οι κλίκες
Το Bachelor σημείωσε 13,6%, το Big Brother 11,2%, ενώ το Top Chef έμεινε κάτω από τη βάση, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 7,6%.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.