Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Bachelor βρίσκεται στην πρώτη εβδομάδα προβολής του, με τον Αλέξη Παππά να έχει ξεκινήσει ήδη να βγαίνει τα πρώτα του ραντεβού, γνωρίζοντας τις διαγωνιζόμενες.

Διαβάστε ακόμη: Παππάς VS Βασιλάκος: Η μάχη του πιο άβολου Bachelor

Αν και τα νούμερα τηλεθέασης είναι ακόμη χλιαρά (γύρω στο 12-14%), οι άνθρωποι του Alpha στηρίζουν πολλά στον πρώην παίκτη του Survivor, περιμένοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, όσο το σόου θα προχωρά.

Απ' ότι φαίνεται πάντως, ο Αλέξης Παππάς θα έχει πιο δύσκολο έργο φέτος, σε σχέση με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις των κοριτσιών είναι αυξημένες. Κάτι τέτοιο είπε σε γενικές γραμμές, η Λάουρα, η πρώτη παίκτρια, που έδειξε πως δεν τρελάθηκε με τον φετινό Bachelor.

Η 19χρονη Λάουρα που δεν «τρελάθηκε» με τον φετινό Bachelor

Η Λάουρα, λοιπόν, την ώρα που μιλούσε με μια συμπαίκτριά της, της αποκάλυψε πως δεν ενθουσιάστηκε τόσο όταν είδε τον Αλέξη, ενώ δήλωσε πως δε θα τον διεκδικήσει αλλά θα περιμένει από τον ίδιο να κάνει την πρώτη κίνηση. 

Συγκεκριμένα είπε: «Καλός φαίνεται, αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να τον κυνηγήσω. Από την πρώτη φορά που τον είδα στο κόκκινο χαλί, δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο. Δεν θα έκανα το πρώτο βήμα κι αν κάνει την πρώτη κίνηση. Και να με πλησιάσει, πάλι θα το σκεφτώ.

Θα πρέπει να μου δείξει, ότι με θέλει πολύ. Από την μια είναι λογικό να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον στις άλλες κοπέλες, που τον κυνηγάνε. Αλλά τον διεκδικούν επειδή είναι και διάσημος. Εμένα δεν με ενδιαφέρει που είναι διάσημος κι αν έχει παλάτια και λεφτά. Δεν με νοιάζει καθόλου».

Από το βιογραφικό της είχε δείξει πως είναι δύσκολη και απαιτητική. Όπως είχε δηλώσει στους ανθρώπους της παραγωγής, «για να την κατακτήσεις πρέπει να την κερδίσεις! Δεν ενθουσιάζεται εύκολα και δεν κάνει χάρες. Το μόνο που την αγχώνει είναι αν θα της αρέσει ο Bachelor ή απλά θα χάσει τον χρόνο της και θα αναγκαστεί να επιστρέψει το ίδιο βράδυ πίσω στην Ρόδο από όπου κατάγεται».

Tην τελευταία πρόταση της 19χρονης bartender ας την κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν στα επόμενα επεισόδια η Λάουρα από τη Ρόδο αποτελέσει την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από το φετινό Bachelor.

https://www.instagram.com/p/CJeNTcQLb3g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CO-Rjpfr8nA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/COQk3nCLXok/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φαίνεται πως η διαφορά ηλικίας που έχει με τον Αλέξη Παππά (σχεδόν 16 χρόνια) θα παίξει ρόλο στην όποια απόφασή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA