Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, που προκάλεσαν σάλο, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δε γίνεται”, σχολίασε πως ήταν άστοχο αυτό που είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μεταξύ άλλων τόνισε:

Διαβάστε ακόμη: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Μπήκε στο πλατό, φίλησε τη Σίσσυ Χρηστίδου και είπε ότι είναι αρνήτρια εμβολίου

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη γιατί με πήραν πολλοί άνθρωποι τηλέφωνο, δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σ’ αυτά που λένε. Επειδή δεν θέλω μεταξύ μας οι ηθοποιοί να φαγωθούμε εξαιτίας αυτού του πράγματος, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα μερικές φορές. Μπορεί και εγώ να έχω εκτεθεί γι’ αυτά που έχω πει γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Επειδή μιλάτε για την Ελισάβετ, πιστεύω ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Οι δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη 

«Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά» διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του» δήλωσε επίσης η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ. «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;» σημείωσε η ίδια ενώ όπως αποκάλυψε έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου υπογράμμισε πως όπου υπάρχει εξουσία υπάρχουν και παρατράγουδα. Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA