Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο πάθος και ανατροπές θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (20/9) στη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς» καθώς θα δούμε τον Στάθη να τσακώνεται με την Αρετή και να τα βάζει μαζί της για την εξαφάνιση της Βασιλικής, ενώ φοβάται ότι κάτι κακό μπορεί να έχει συμβεί στην κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς: Το Twitter υποκλίθηκε στη Μάρω Κοντού

Ο Ισίδωρος δίνει κάποια χειρόγραφα του Ιπποκράτη στη Μυρτάλη κι εκείνη, με τη σειρά της, τα παραδίδει στον Λυκούργο για να τα μελετήσει ο γραφολόγος. Η Μυρτάλη δείχνει στον Ισίδωρο και τον Λυκούργο τις φωτογραφίες που ανακάλυψε η Αναστασία κι αποφασίζουν να ψάξουν για τον ντετέκτιβ που τις τράβηξε. Η Αντιγόνη δέχεται τις πρώτες επισκέψεις στο ιατρείο. Ανάμεσα στους ασθενείς βρίσκεται κι ο Πότης. Ο Ανέστης ζηλεύει τη σχέση του Αποστόλη με την Ευτυχία κι οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Ο Μάνος πιέζει τη Μαρίνα να συναντηθούν κι ενώ αρχικά τον αποφεύγει, τελικά ενδίδειΜάρτυρας της συνάντησής τους, όμως, γίνεται η Χάιδω… Η Χάιδω είναι σίγουρη πως ο Μάνος κι η Μαρίνα έχουν σχέση εδώ και καιρό, πίσω από την πλάτη της νεκρής κόρης της, κι αυτό της αρκεί για να τους διαβάλλει σε όλη τη Μάνη. Ο Μάνος συγκρούεται με τον Ισίδωρο που συντάσσεται με τη Χάιδω και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ να επισημοποιηθεί αυτή η σχέση.

Η Βασιλική βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Αποστόλη, ο οποίος ειδοποιεί αμέσως τον Στάθη. Ο Στέφανος κι ο Στάθης προσπαθούν να πείσουν την Βασιλική να γυρίσει σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Ανέστης με τον Δημήτρη συνεχίζουν τις παράνομες πωλήσεις λαδιού, κάτω από τη μύτη των Βρεττάκων. Η Αθηνά ζητά από τη Μαργαρίτα να ξεχάσουν το παρελθόν και να κάνουν ανακωχή. Η Μυρτάλη αποκαρδιώνεται όταν μάθει πως το συμπέρασμα του γραφολόγου δεν την ευνοεί.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (20/9)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA