Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ημέρα μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Σασμός», όπου ο Στεφανής έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός άνδρα, ο Τάσος Νούσιας που ενσάρκωσε τον ρόλο μίλησε το πρωί της Τρίτης (21/9) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι ο Στεφανής ως «φυσική παρουσία» τελείωσε στη σειρά με τον θάνατό του, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τον ξαναδούμε.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: To Twitter ψάχνει τον δολοφόνο του Στεφανή και ο Alpha απάντησε

«Έτσι κι αλλιώς τώρα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος άρα έχεις flash back. Οπότε με κάποιον τρόπο παραμένω στη σειρά» είπε ο ηθοποιός, ενώ διευκρίνισε ότι θα εμφανιστεί με την μορφή του Στεφανή σε παλιότερες στιγμές και όχι ως πνεύμα που έρχεται να ταράξει την ψυχή κάποιου, να πάρει αντεκδίκηση ή να οδηγήσει το νήμα κάπου αλλού. «Όχι τώρα τουλάχιστον. Τα επεισόδια τώρα γράφονται και είναι μεγάλος ο δρόμος που θα διανύσει η σειρά».

«Εσύ σεναριακά γνωρίζεις ποιος σε έχει σκοτώσει;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Ναι, τον ξέρω, άλλωστε τον είδα. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» ήταν η απάντηση του πρωταγωνιστή στο ερώτημα που απασχολεί χιλιάδες τηλεθεατές, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να μαρτυρήσει το μυστικό της σειράς.

Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο ηθοποιός μίλησε και για τη δυσκολία του κρητικού ιδιώματος.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA