Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας αποφάσεων αναφορικά με το μέλλον των τηλεοπτικών προγραμμάτων του ΣΚΑΪ. Στο κομμάτι της απόδοσης στους πίνακες τηλεθέασης, υπάρχει έντονος προβληματισμός στο κανάλι του Φαλήρου για το Big Brother, τα καθημερινά επεισόδια αλλά και τα live, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά χαμηλά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» που έδωσε ο Γιώργος Μπέζας, οι διορθωτικές κινήσεις που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τους παρουσιαστές

Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Η ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση και τα «καρφιά» του Πέτσα

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει η εντύπωση πως η περσινή χρονιά του Big Brother ήταν περισσότερο «ιντριγκαδόρικη», καθώς η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου έδινε έναν διαφορετικό τόνο στο ριάλιτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, υπάρχουν και σκέψεις για συμπίεση των επεισοδίων, ώστε να δούμε ένα πιο σύντομο φινάλε, καθώς στις 15-17 Δεκεμβρίου πρόκειται να ξεκινήσει το Survivor.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από το «Mega Καλημέρα»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA