Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα νεύρα, αλλά και η υπομονή των παικτών του GNTM δοκιμάστηκαν στο φετινό Makeover, με κάποιους από τους παίκτες να παρουσιάζονται αρκετά διστακτικοί στο να προχωρήσουν στις αλλαγές, που τους πρότειναν οι experts. Οι κανόνες του παιχνιδιού, όμως, είναι τέτοιοι, που δεν τους επέτρεπαν και πολλά πολλά.

Διαβάστε ακόμη: GNTM 4: To makeover των υποψήφιων μοντέλων - Πώς ήταν και πώς έγιναν

Η Ειρήνη Λεμπέση ήταν έτοιμη να αποχωρήσει οικειοθελώς εκείνη τη στιγμή, αλλά σύμφωνα με τα spoilers, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ένας άλλος παίκτης και μάλιστα εκ των φαβορί του GNTM 4, είναι αυτός που ζήτησε ήδη από την παραγωγή να φύγει από το σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CUqRR7AjmjC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος για τον 18χρονο Βασίλη Παρωτίδη, ο οποίος είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στις auditions του παιχνιδιού, ενώ η ομοιότητά του με τον περσινό νικητή, Ηρακλή Τσουζίνοφ ήταν εκπληκτική.

https://www.instagram.com/p/CL2EF83MPsE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρα, μιλάμε για ένα από τα αγόρια του παιχνιδιού που είχαν ξεχωρίσει από την αρχή, με την παραγωγή τώρα να προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον πείσει να παραμείνει στο GNTM. Μένει να δούμε αν τελικά θα τα καταφέρει ή αν ο Βασίλης Παρωτίδης θα κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας μοντέλο, εκτός παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA