Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεταγραφή των Ράδιο Αρβύλα είχε εξελιχθεί σε σίριαλ. Τελικά, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα επιστρέψουν στον ΑΝΤ1, στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησαν την επιτυχημένη εκπομπή τον Απρίλιο του 2008. Μετά από τρεις σεζόν, που τους βρήκαν στον ΣΚΑΪ, στο Youtube, αλλά και στο OPEN, πήραν την απόφαση να υπογράψουν με τον ANT1.

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Κανάκης: Κερδίζει πόντους ο ΑΝΤ1, αποφάσεις τις επόμενες ημέρες

Τι σημαίνει τώρα αυτό για το πρόγραμμα του σταθμού; Όπως όλα δείχνουν, ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα θα πάνε στις 20:00, ακριβώς μετά το Δελτίο Ειδήσεων του ANT1. Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει η σειρά Ήλιος να μεταφερθεί στις 21.00, την ώρα που προβάλλεται το Game of Chefs, το οποίο αναμένεται να συρρικνωθεί αρκετά, μιας και τα νούμερα που φέρνει στον σταθμό είναι απογοητευτικά. 

Από την άλλη, ο Ήλιος τα πηγαίνει αρκετά καλά και θα μπορούσε να δώσει ένα ακόμη καλύτερο lead in στο βαρύ χαρτί του ANT1, τις Άγριες Μέλισσες. Με αυτό τον τρόπο το κανάλι θέλει να «χτίσει» ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα από τη Δευτέρα, μέχρι και την Πέμπτη. Όσο για την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα, θα πρέπει λογικά να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο μήνα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA