Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης (12/10) στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Ο ηθοποιός μετέφερε το δικό του μήνυμα για τον σεξισμό και την κατάχρηση εξουσίας, ενώ μίλησε και για τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Αξύριστα πηγούνια». Εγγονός της αξέχαστης Μαρίκας Νέζερ, και γιος του Κόνη Πυρπασόπουλου που υπήρξε επίσης ηθοποιός, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος αποκάλυψε ότι: «Όταν πήγαινα δημοτικό, έστειλα γράμμα στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο για να με πάρει να παίξω στην ταινία «Τοπίο στην Ομίχλη», ενώ ανέφερε ότι: «Είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως ηθοποιός πριν τελειώσω το σχολείο. Οι γονείς μου στήριξαν την επιλογή μου».

Διαβάστε ακόμη: Έρωτας στο GNTM: Αυτό είναι το πρώτο πιθανό ζευγάρι του διαγωνισμού

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε!»

«Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμισα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ».

«Μου λείπει η τηλεόραση»

«Μου λείπει η τηλεόραση. Την έχω δει έχει αλλάξει, μου αρέσει και θέλω να συμμετέχω. Έχω δει μία ποιότητα παραγωγής πολύ δυνατή και ποιοτική. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες. Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμίσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται». Ο ηθοποιός μίλησε για για τη συνεργασία που είχε σε ξένη κινηματογραφική παραγωγή με τον γιο του Denzel Washigton που γυρίστηκε στην Ελλάδα. «Στο Beckett έκανα μία δύσκολη σκηνή, με τραβολογούσαν τόσο που πονούσα μία εβδομάδα μετά».

«Eίμαι φουλ ερωτευμένος»

«Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA