Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κορεατικό Squid Game σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πλέον είναι η νούμερο ένα σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η streaming πλατφόρμα το πρωί της Τετάρτης (13/10), την κορεατική σειρά έχουν ήδη παρακολουθήσει 111 εκατομμύρια χρήστες, στις πρώτες 25 ημέρες, που προβάλλεται. Το 9ο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς δημιουργεί πολλές ερωτήσεις που έχουν οι θεατές και συγχρόνως εξακολουθεί να αφήνει άφθονο χώρο για ερμηνεία και προοικονομεί το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Τα παιχνίδια της σειράς θα γίνουν πραγματικότητα στο Αμπου Ντάμπι

Αν λοιπόν έχετε μείνει με το ερώτημα για το τι ακριβώς συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του Squid Game, και για ποιο λόγο Gi-hun βάφει κόκκινα τα μαλλιά του, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σύμφωνα λοιπόν με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk, ο Gi-hun έβαψε τα μαλλιά του όχι για να γυρίσει πίσω στο παιχνίδι ως φρουρός, όπως ακούστηκε, αλλά από την οργή του. Ο Hwang Dong-hyuk μιλώντας στο RadioTimes.com ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Τα κόκκινα μαλλιά του Gi-Hun αντιπροσωπεύουν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στον παλιό του εαυτό. Είναι επίσης ένα σημάδι της οργής του».

Θα υπάρξει δεύτερη σεζόν;

Ο Hwang Dong-hyuk, σε προηγούμενη συνέντευξή του στο περιοδικό Variety, σχολίασε τις πιθανότητες να δούμε δεύτερη σεζόν λέγοντας: «Εάν μου δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμη σεζόν αυτή θα εστίαζα στην ιστορία του Εκπροσώπου (Frontman) - ένας πρώην αστυνομικός που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω πως το θέμα με τους αστυνομικούς δεν υφίσταται μόνο στην Κορέα. Το βλέπω στις διεθνείς ειδήσεις. Αυτό ήταν ένα θέμα που ήθελα να θίξω. Ίσως στη δεύτερη σεζόν να το αναπτύξω περισσότερο».

Ας κρατήσουμε αυτό το «ίσως», που αναφέρει στη συνέντευξή του, καθώς μας αφήνει με την ελπίδα ότι θα ξαναδούμε κάποιους από τους βασικούς ήρωες να επιστρέφουν. Ποιους μπορούμε να δούμε, όμως, από τη στιγμή που οι περισσότεροι έχουν πεθάνει; To τέλος της πρώτης σεζόν άφησε ένα «παραθυράκι», προκειμένου να συνεχιστεί το Squid Game, μιας και ο πρωταγωνιστής, Σονγκ Τζι-χαν, δεν μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό το Λος Άντζελες, αλλά γυρνάει πίσω για να σταματήσει το παιχνίδι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA