Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί το Squid Game να έχει μονοπωλήσει τις συζητήσεις των φαν του Netflix  το τελευταίο διάστημα, αλλά στις υπόλοιπες θέσεις του Top-10 βλέπουμε σιγά σιγά να σκαρφαλώνουν νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις, όπως για παράδειγμα το Maid, με το οποίο ασχοληθήκαμε πριν μερικές ημέρες. Η πιο πρόσφατη προσθήκη, βέβαια, της κορυφαίας λίστας της πλατφόρμας ακούει στο όνομα Night Teeth και πρόκειται για ένα θρίλερ γεμάτο αίμα, σεξ και αγωνία.

Διαβάστε ακόμη: Megan Fox: Έγινε ξανθιά και έβαλε «φωτιά» στο Instagram

Σίγουρα, δεν μιλάμε για μια ταινία, που θα τη δεις και θα σου μείνει αξέχαστη. Ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ταινιών, με τις οποίες απλά περνάς καλά στον χρόνο που διαρκούν και στη συνέχεια πέφτεις για ύπνο. Όσον αφορά το βασικό της στόρι, βλέπουμε τον Μπένι (Χόρχε Λέντεμποργκ), έναν φοιτητή που το βράδυ εργάζεται ως σοφέρ, να παίρνει μια κούρσα με δύο μυστήριες γυναίκες. 

Εκείνες τον οδηγούν σε μια έξαλλη νύχτα, πηγαίνουν από πάρτι σε πάρτι στο Λος Άντζελες, ωστόσο όταν εκείνος καταλαβαίνει ότι οι δύο γυναίκες, η Μπλερ (Ντέμπι Ράιαν) και η Ζόι (Λούσι Φράι), που έχουν επιβιβαστεί στο αμάξι του, είναι βαμπίρ, τότε όλα αλλάζουν κι εκείνος πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή του. 

Η συμμετοχή της Μέγκαν Φοξ «σώζει» το Night Teeth

Μιλάμε για μία ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν δύο βαμπίρ και όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το σενάριο είναι λίγο πολύ γνωστό, χωρίς να διακατέχεται από κάποια πρωτοτυπία. Επίσης, υπάρχουν αρκετά κενά, υπερβολές και σεναριακά λάθη, τα οποία οι σκηνοθετική ομάδα προσπερνά με ευκολία. Προφανώς ούτε κι εκείνοι ήθελαν να ασχοληθούν περισσότερο με τη συγκεκριμένη ταινία.

Από την άλλη πλευρά, προκειμένου να σωθεί το πρότζεκτ του Night Teeth αποφάσισαν να πάρουν στο καστ την ιδιαίτερα «καυτή» αυτή την εποχή, Μέγκαν Φοξ, αλλά και τον πρώην σταρ του Game of Thrones, Άλφι Άλεν (τον γνωρίσαμε ως Θίον Γκρέιτζοϊ). Μαζί τους και η εκθαμβωτική Σίντνεϊ Σουίνι, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της νέας εποχής του Χόλιγουντ.

Οι ρόλοι τους μπορεί να είναι μικροί, αλλά ανεβάζουν κατακόρυφα τις μετοχές του Night Teeth, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 2 των ταινιών που προτιμούν οι χρήστες του Netflix κι έχει ανοδική πορεία.

Για να καταλάβει κανείς το πόσο πολύ ασχολήθηκε η Φοξ και η Σουίνι με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αξίζει να πούμε πως βρέθηκαν στα γυρίσματα μόλις για μία ημέρα. Αυτό ήταν όλο. Παρόλα αυτά, το κόνσεπτ Μεγκαν Φοξ και Βρικόλακες φαίνεται πως «πουλάει». Μην ξεχνάμε και την ταινία Jennifer's Body, μέσα από την οποία η 35χρονη σήμερα ηθοποιός εκτόξευσε τη δημοφιλία της.

Για ένα βράδυ Δευτέρας-Τρίτης, στο οποίο δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις, μπορείς να σπαταλήσεις 1 και 48 λεπτά και να τη δεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA