Μενού
  • Α-
  • Α+

 Η επιτυχία του Squid Game για το Netflix ήταν άνευ προηγουμένου. Η σειρά από τη Νότια Κορέα κατάφερε μέσα σε ένα μήνα να γίνει η πιο προβεβλημένη στην ιστορία της streaming πλατφόρμας και να της αποφέρει ταυτόχρονα τρομερά έσοδα. Μαζί με αυτά, βέβαια, έκανε το κοινό να λατρέψει τις νοτιοκορεάτικες σειρές, δημιουργώντας ένα μεγάλο κύμα ενδιαφέροντος για την κορεατική ποπ κουλτούρα, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν λίγα χρόνια με την ισπανική. 

Διαβάστε ακόμη: Squid Game: Η εξάπλωση του παιχνιδιού και στην Αθήνα προκαλεί μεγάλη ανησυχία

Οι άνθρωποι, λοιπόν, του Netflix θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτό το hype, που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη Νότια Κορέα, ψάχνοντας εναγωνίως το νέο «Squid Game». Τη σειρά, δηλαδή, που θα καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και παράλληλα θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα έσοδα της πλατφόρμας. Το Hellbound αποτελεί το στήριγμά τους για τον επόμενο μήνα.

Το Hellbound θέλει να συνεχίσει την επιτυχία του Squid Game

Οι Νοτιοκορεάτες από την πλευρά τους πιστεύουν πως ήδη έχουν βρει το νέο Squid Game στο Hellbound και μάλιστα έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σκηνοθέτης της νέας σειράς είναι ο Γεόν Σανγκ-χο, ο οποίος είχε γίνει αρκετά γνωστός το 2016 με την ταινία Train to Busan. Όπως και στο Squid Game, έτσι και στο Hellbound, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, με τους οποίους μπορείς να ταυτιστείς. 

https://www.instagram.com/p/CTrrZV3vo4Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον δυστοπικό κόσμο της νοτιοκορεατικής σειράς ο κόσμος έχει γίνει μια ζωντανή κόλαση. Υπερφυσικά όντα από τον Κάτω Κόσμο προσγειώνονται στον πλανήτη Γη, με σκοπό να διαλύσουν ό,τι έχει μείνει όρθιο. Μια ομάδα ατόμων, που ονομάζεται Νέα Αλήθεια εμφανίζεται μέσα σε αυτό το χάος, ενώ άλλοι προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από τα όσα διαδραματίζονται. 

Τo Hellbound βασίζεται σε μια κορεατική σειρά κόμικ, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «η πιο σοκαριστική στην ιστορία». Ο σκηνοθέτης της σειράς, Γεόν Σανγκ-χο, από τη στιγμή που διάβασε την ιστορία, ήθελε να τη μεταφέρει στη μικρή οθόνη και το Netflix του έδωσε την ευκαιρία. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε φόβο, αγωνία, αίμα, χάος και εκφραστικούς πρωταγωνιστές. Όλα τα στοιχεία, δηλαδή, που το συνθέτουν το παζλ ενός hit.

Θα καταφέρει άραγε να φτάσει -έστω και λίγο- την επιτυχία του Squid Game; Υπομονή μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, που κάνει πρεμιέρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA