Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον για την έναρξη του νέου κύκλου του  Survivor στον ΣΚΑΪ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την ομάδα του να ψάχνουν εναγωνίως να βρουν τους παίκτες (διάσημους και μη), που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες, οι οποίες θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Πότε, όμως, θα δούμε το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ατζούν «πολιορκεί» τον Ντάνο με το μεγαλύτερο ποσό που δόθηκε ποτέ σε ριάλιτι

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η επικρατέστερη ημερομηνία αυτή τη στιγμή για να ξεκινήσει το Survivor είναι η Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή μετά τα Χριστούγεννα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρουσιάζει το The Voice

Το talent show του ΣΚΑΪ θα ρίξει αυλαία με τον μεγάλο τελικό στις 19 του Δεκέμβρη και αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός θα μπει στο αεροπλάνο, προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι. 

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες, που θα ταξιδέψουν μαζί του στον Άγιο Δομίνικο ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά. Τις επόμενες ημέρες, όμως, θα ξέρουμε περισσότερα τόσο για τους διάσημους, όσο και τους μαχητές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA