Μενού
  • Α-
  • Α+

Περίεργη η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Πολλά νέα προγράμματα, εκπομπές, ριάλιτι, σειρές, πρόσωπα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο γυαλί, καθώς και άλλα που επέστρεψαν μετά από καιρό. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Ούτε καν οι παρουσιάστριες, που την περσινή σεζόν ξεκίνησαν με φόρα, όπως για παράδειγμα η Ιωάννας Μαλέσκου.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Τέσσερα σαλιγκάρια έκαναν βόλτες στο πρόσωπό της στον αέρα της εκπομπής

H περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου είναι ξεχωριστή. Έγινε γνωστή από ένα μικρό κανάλι της επαρχίας (Κρήτη TV) και μέσα σε ένα καλοκαίρι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί της Αθήνας την «πολιόρκησαν» με προτάσεις. Φυσικά, μερίδιο ευθύνης στην αναγνωρισιμότητά της ανήκει και στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την ανέδειξε μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας αποσπάσματα της Ιωάννας στον κρητικό σταθμό.

https://www.instagram.com/p/CUFkEXXITG7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπως έτσι, είδαμε τη Μαλέσκου να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ και να αναλαμβάνει την περσινή σεζόν τα ηνία της εκπομπής Love It. Το ξεκίνημά της ήταν εντυπωσιακό, ενώ και στο δεύτερο μισό της χρονιάς, με τη δυναμική που είχε το Survivor, η Ιωάννα παρέμεινε σταθερά ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για την Ιωάννα Μαλέσκου

https://www.instagram.com/p/CVU-HfgIcFP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλα καλά κι όλα ωραία για την Ιωάννα Μαλέσκου την περσινή σεζόν. Πιθανότατα ούτε η ίδια να πίστευε ότι στην πρώτη της χρονιά στην Αθήνα, θα έμπαινε «σφήνα» ανάμεσα στις κορυφαίες παρουσιάστριες, θα συγκρινόταν με την Ελένη Μενεγάκη και θα αποτελούσε αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Προς το τέλος της χρονιάς, όμως, κάτι άλλαξε. Υπήρξαν αποχωρήσεις από την ομάδα του Love It, καθώς και νέες προσθήκες, με την εκπομπή να κάνει ένα restart και να ξεκινάει πάλι από το μηδέν. Μόνο που η εκκίνησή της δεν ήταν ίδια με την περσινή. Τα νούμερα της Ιωάννας Μαλέσκου και το Love It κόλλησαν σε μονοψήφιο, με την επιστροφή της «βασίλισσας» Ελένης Μενεγάκη στο MEGA να φέρνει τα πάνω κάτω στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/CVyAd6YobVi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στους καθημερινούς πίνακες τηλεθέασης φέτος η Μαλέσκου βρίσκεται κάτω από τη Δανάη Μπάρκα (η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς με τρομερά ποσοστά), την Κατερίνα Καινούργιου, τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τη Ζήνα Κουτσελίνη, αποτελώντας την πέμπτη επιλογή των τηλεθεατών στο τηλεκοντρόλ τους.

Τι κι αν μεταφέρθηκε η έναρξη του Love It ένα μισάωρο νωρίτερα, τι κι αν η Ιώαννα χρειάστηκε να κάνει μέχρι και τον «κασκαντέρ», βάζοντας σαλιγκάρια πάνω στο πρόσωπό της, τα νούμερα τηλεθέασης δεν έδειξαν ιδιαίτερη βελτίωση. Όλα αυτά πυροδότησαν διάφορες φήμες για την εκπομπή της, «ανοίγοντας» μάλιστα και μια κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου. Προφανώς, το σκηνικό αυτό μόνο καλό δεν κάνει στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η οποία φέτος δείχνει να βρίσκεται στην πλευρά των «χαμένων» της τηλεοπτικής σεζόν.

Ποιο θα είναι το μέλλον του Love It;

https://www.instagram.com/p/CVkq9wEoKpR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Πιθανότατα ναι. Κι αυτό γιατί ο ΣΚΑΪ στηρίζει πολλά στο πρότζεκτ που ονομάζεται Survivor, με την Ιωάννα Μαλέσκου να φιλοξενεί κάθε εβδομάδα έναν από τους παίκτες, που θα αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Κάτι αντίστοιχο κάνει και τώρα με το Big Brother, όμως, μιας και το συγκεκριμένο ριάλιτι βρίσκεται χαμηλά στις προτιμήσεις του κοινού, είναι επόμενο αυτό να επηρεάζει και το Love It.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αν και διανύει τη δεύτερη σεζόν της σε ένα μεγάλο κανάλι, έχει την κρίση, αλλά και την εμπειρία, να ξεχωρίσει τι θέλει να δει το τηλεοπτικό κοινό. Και με τις σωστές κινήσεις από την ομάδα της και τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ, μπορεί να κάνει και πάλι τα νούμερα τηλεθέασης να ανέβουν. Μένει, βέβαια να το δούμε και στην πράξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA