Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκπλήξεις, ανατροπές και πολλά δάκρυα είχε το επεισόδιο του GNTM 4 που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/11) από το Star με special guest την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Στο bottom two βρέθηκαν Ναπολέων και Γιάννης με τον πρώτο να προθυμοποιείται να παραχωρήσει τη θέση του στο φίλο του, Γιάννη και να αποχωρήσει, αφού θεωρούσε ότι η δική του φωτογραφία ήταν η χειρότερη. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η εκρηκτική της εμφάνιση στο GNTM

«Προτού γίνει γνωστό το αποτέλεσμα θέλω αυτή τη φωτογραφία να την πάρει ο Γιάννης ακόμα κι αν είναι η δική μου. Και οι δυο λήψεις ήταν πολύ κακές. Αυτό που έχει ο Γιάννης περισσότερο από εμένα είναι ουσιαστικά η ενέργεια που έδωσε εκεί.  Αυτή η ενέργεια χρειάζεται εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να συνεχίσει με τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή δίνω τη θέση μου στον Γιάννη μου. Δεν είχα συζητήσει κάτι. Θα νιώσω έτσι καλύτερα με τον εαυτό μου. Θέλω το modelling, αλλά ο Γιάννης το θέλει περισσότερο από εμένα. Δε θα νιώθω καλά».

Βέβαια, την πρότασή του δε δέχτηκαν ούτε ο Γιάννης ούτε η κριτική επιτροπή, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του έμειναν έκπληκτοι με τα λόγια του Ναπολέοντα. Ο Γιάννης είπε χαρακτηριστικά: 

«Δε συμφωνώ με αυτό. Θέλω να μείνει το αποτέλεσμα ως έχει. Δε θέλω να μείνω στο GNTM 4, επειδή κάποιος μου παραχωρεί τη θέση του. Δεν το δέχομαι. Είμαι πολύ εγωιστής. Πρέπει να φύγω με τις διαδικασίες του παιχνιδιού. Πάγωσα με την εξομολόγησή του. Το εκτιμώ. Είναι ένας διαγωνισμός και στο τέλος θα φύγουμε όλοι και θα μείνει ένας».

Με τη σειρά της ούτε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δέχτηκε μια τέτοια εξέλιξη, αφού άλλωστε, δεν είναι αυτοί οι κανόνες του παιχνιδιού και με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε ότι από το GNTM 4 αποχωρεί ο Γιάννης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA