Μενού
  • Α-
  • Α+

Το όνομα του Βαλάντη είναι ένα από αυτά που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα για το επόμενο Survivor. Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής βρίσκεται αρκετά ψηλά στην περίφημη λίστα με τους Έλληνες celebrities, που θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί να πάρει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο όπως φαίνεται θα δυσκολευτεί να τον πείσει.

Διαβάστε ακόμη: Βαλάντης εναντίον Γρηγόρη Πετράκου: «Είναι πολιτικό έκτρωμα»

Κάτι τέτοιο καταλάβαμε από τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε ο Βαλάντης. Στο απόσπασμα που παρακολουθήσαμε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, ο Βαλάντης ρωτήθηκε αν θα είναι ο «νέος Τριαντάφυλλος» του Survivor και κάπως έτσι η συζήτηση έφτασε και στα χρήματα, που έπαιρνε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ο «Ντάφυ», τα οποία ήταν περίπου -σύμφωνα με όσα γράφονταν- 6.000 ευρώ την εβδομάδα.

Όμως, για τον Βαλάντη αυτά τα χρήματα ακούγονται λίγα. Όπως είπε: «Υπάρχει ενδιαφέρον για το Survivor, αλλά πρέπει να υπολογίσω πάρα πολλά πράγματα. Έχω τρία παιδιά. Έχω μια μεγάλη επιχείρηση. Μπορεί να βγάζω παραπάνω από 6.000, δεν το ξέρετε. Πρέπει να το σκεφτεί καλά ο Ατζούν. Είναι τα παιδιά μου, η ζωή μου, οι σπουδές μου. Αυτά δεν ξαναγυρίζουν πίσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA