Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η τηλεοπτική «Βασιλική» από τη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης η Κληρονομιά όπου πρωταγωνιστεί σε ένα ρόλο τελείως διαφορετικό από τη «Βασιλική», όπως είπε η ίδια. 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε το σύμφωνο συμβίωσης του Ορφέα Αυγουστίδη

«Ήταν μια περίοδος πολύ διαφορετική για την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια. Νομίζω πως τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να γίνονται δουλειές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ηθοποιούς. Οπότε τώρα μιλάμε για το πέρασμα σε μια νέα εποχή. Έτσι μοιάζει το πράγμα. Θα δούμε που θα οδηγήσει», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός για τις όλο και περισσότερες σειρές που γυρίζονται τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τη σχέση Αστέρη-Αργυρώς χαρακτήρισε τη Βασιλική υποστηρικτική. «Δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζεται με τον δεσμό του Αστέρη και της Αργυρώς, αλλά σίγουρα είναι υποστηρικτική, κατανοεί, χωρίς όμως να τους πει “καλά κάνετε, προχωρήστε ελεύθερα”. Εγώ γνωρίζω λίγο μπροστά τι θα γίνει. Εμείς οι ηθοποιοί γνωρίζουμε λίγα επεισόδια μπροστά. Όποτε μπορώ, έχω την τάση να βλέπω το σίριαλ».

Για τις δυο κόρες της ηλικίας 8 και 12 ετών, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε πως «φυσικά, έχουν τον χρόνο που τους χρειάζεται μαζί μου πάντα. Ένα καλό πρότυπο για αυτές είναι να βλέπουν τη μητέρα τους δημιουργική και να κάνει αυτό που αγαπάει. Με έχουν δει λίγο στην τηλεόραση. Γενικά, με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ φειδωλοί και επιφυλακτικοί στο τι θα δουν».

«Αυτό το ζευγάρι που έχει φτιάξει η Μαριλίτα με τον Δημήτρη Λάλο είναι πάρα πολύ ωραίο. Η ίδια ήταν διστακτική, αλλά την παρότρυνα να βγει και να κάνει πράγματα που δικαιούται», δήλωσε - μεταξύ άλλων - με τη σειρά του ο ηθοποιός και σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, Γιάννης Νταλιάνης.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA