Μενού
  • Α-
  • Α+

To GNTM ολοκληρώνεται και το MasterChef παίρνει πρωταγωνιστική θέση στην prime time του STAR. Στόχος του καναλιού είναι το μαγειρικό ριάλιτι να βγει στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ώστε να μην αφήσει πολύ χώρο στο «Survivor» το οποίο ξεκινά πιθανότατα στις 26 Δεκεμβρίου στον ΣΚΑΙ. 

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Το ποσό «μαμούθ» που προσέφερε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους 3 κριτές για να το... εγκαταλείψουν - Γιατί αρνήθηκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realife, οι τρεις σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα ξεκινήσουν την αναζήτηση του επόμενου Ελληνα ή της επόμενης Ελληνίδας «MasterChef» από τη Θεσσαλονίκη. Μετά από απουσία δύο ετών, καθώς πέρυσι οι οντισιόν έγιναν μόνο στην Αθήνα, οι τρεις σεφ επιστρέφουν στη συμπρωτεύουσα, όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των πρώτων οντισιόν για την επιλογή των παικτών που θα κερδίσουν την ποδιά. 

MasterChef με... εξορμήσεις 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή σχεδιάζει αρκετές στοχευμένες εξορμήσεις στο εξωτερικό, είτε για τις ανάγκες δοκιμασιών σε βραβευμένα εστιατόρια είτε ως επιβράβευση για τους παίκτες, ενώ και ο μεγάλος τελικός -σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό- θα γυριστεί εκτός Ελλάδας. Οσο για τη μορφή του «MasterChef», παρότι εξετάστηκε το περασμένο καλοκαίρι η εκδοχή του «All star», η ιδέα αυτή εγκαταλείφθηκε και αποφασίστηκε να επιστρέψει στην κλασική του εκδοχή, με νέους παίκτες. Το «All star» ως σκέψη μετατίθεται πλέον για την επόμενη σεζόν, καθώς είναι μάλλον βέβαιο ότι θα υπάρξει και «MasterChef 7». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA