Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε concept εμπνευσμένο από την καραντίνα κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους οι παίκτες του GNTM 4 στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/11) που προβλήθηκε από το Star.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η εκρηκτική της εμφάνιση στο GNTM

Τους ζητήθηκε να ποζάρουν μέσα έναν κύβο, ο οποίος ήταν στον αέρα σε ύψος δύο μέτρων και περιστρεφόταν, ενώ εκείνοι έπρεπε να δείχνουν ήρεμοι και να παίρνουν περίεργες πόζες

Τελικά, τις χειρότερες λήψεις είχαν ο Ντίνος και η Ιωάννα, δύο παίκτες που πρόσφατα γύρισαν στο σπίτι του GNTM 4, έχοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία. 

Ωστόσο, η Ιωάννα ήταν αυτή που τελικά, αποχώρησε από το παιχνίδι λέγοντας με δάκρυα στα μάτια:

«Ξέρω ότι αξίζω, αλλά νομίζω μερικές φορές το ξεχνάω. Νομίζω είμαι η πιο badass παίκτρια του GNTM γιατί ήρθα, έφυγα, έκανα διακοπές, γύρισα, έκανα μία μίνι αίσθηση και ξαναέφυγα με υπόκλιση».

Από μεριάς του ο Ντίνος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που παρέμεινε στο παιχνίδι, ενώ πέταξε τα «καρφιά» του προς τους περισσότερους συμπαίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν έφευγα, οι άλλοι θα χαίρονταν πλην της Κυβέλης. Τώρα που έμεινα είδα κάποιες μούρες να ξινίζουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA