Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο νέος κύκλος του Survivor με την παραγωγή να κάνει κρούση σε διάφορους επωνύμους προκειμένου να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Το Happy Day αποκάλυψε δύο νέα ονόματα που φέρεται να δέχτηκαν πολιορκία από την παραγωγή για να πουν το μεγάλο «ναι».

Διαβάστε ακόμη: Βαλάντης για Survivor: «Μπορεί να βγάζω περισσότερα από 6.000 ευρώ, να το σκεφτεί ο Ατζούν»

Πρόκειται για την Ιωάννα Σρόιτερ και τον Χρήστο Χολίδη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, αρχικά η Ιωάννα Σρόιτερ ήταν αρνητική, αλλά η παραγωγή επανήλθε ζητώντας της ραντεβού για να συζητήσουν καλύτερα το θέμα.

Βέβαια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι φίλη της, τη χαρακτήρισε χιουμοριστικά «Ανθή Σαλαγκούδη» στα αθλήματα. Όσον αφορά το Χρήστο Χολίδη, οι συνθήκες φαίνεται να είναι πιο ευνοϊκές για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αν και ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, μιας και η αποστολή του Survivor θα πρέπει να αποχωρήσει λίγο μετά τα μέσα Δεκεμβρίου για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, τα περιθώρια στενεύουν για τον Ατζούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA