Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Dancing with the Stars αναγκάζουν τους ανθρώπους του Star να προχωρήσουν σε αλλαγές, προκειμένου να διασωθεί το μεγάλο πρότζεκτ του σταθμού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά. Έτσι, όπως αποκάλυψε η τελευταία σε συνέντευξή της στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha, «Happy Day», έρχονται αλλαγές από τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε ακόμη: Μπέσσυ Αργυράκη: «Στο Dancing with the Stars θέλω να φτάσω μέχρι όπου με αντέξει ο κόσμος»

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είπε πως από την παραμονή των Χριστουγέννων, το DWTS θα προβάλλεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες κάθε Παρασκευή, αντί για κάθε Κυριακή, που συμβαίνει μέχρι τώρα.

«Από την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων και κάθε Παρασκευή θα έχουμε το DWTS και με βολεύει και πάρα πολύ όπως και τα υπόλοιπα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ σύντομα θα δούμε αρκετούς Έλληνες celebrities που θα χορέψουν ως guests στο show, ενώ το Star για πρώτη φορά φέτος θα αλλάξει χρονιά με κάποιο ζωντανό σόου, μιας και το DWTS θα φορέσει τα γιορτινά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA