Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμη ένα καθηλωτικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (18/11) στη δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», με την Ανθούλα, τη γυναίκα που κρατά το κλειδί του μυστηρίου, για την καταγωγή του Άγγελου, να κάνει την εμφάνισή της μπροστά στην Καλλιόπη, σε μια ανατριχιαστική σκηνή

Διαβάστε ακόμη: Ο σασμός της Ευγενίας Σαμαρά έγινε πρώτα με τον εαυτό της

Απ' ότι φάνηκε, ο χαρακτήρας της Ανθούλας στον Σασμό, έγινε αμέσως trend στο Twitter, με το κοινό να έχει ήδη αρχίσει να την συμπαθεί ή και να τρομάζει μαζί της. 

https://twitter.com/reviaggeliki/status/1461422228898258950?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/mliva0000/status/1461440719554592770?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/ReinaDelaPorta/status/1461451358087917579?ref_src=twsrc^tfwhttps://twitter.com/N_barmanl/status/1461429675536883713?ref_src=twsrc^tfw

Πίσω από τον ρόλο της ανατριχιαστικής Ανθούλας, που εμφανίζεται στην Καλλιόπη μέσω flashbacks, βρίσκεται η γλυκύτατη ηθοποιός Νατάσα Φαίη Κοσμίδου. Είναι νέα και βρίσκεται στο θέατρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια (σίγουρα η περίοδος της καραντίνας την κράτησε πίσω), με τη δουλειά της στο Σασμό αυτή τη στιγμή, να αποτελεί το τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

https://www.instagram.com/p/CRJ9s9TrJKm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day του Alpha, την έχει συγκινήσει ο ρόλος της Ανθούλας, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αποκαλύψεις στη συνέχεια της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CWTsVmprj_U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με έχει συγκινήσει στην Ανθούλα. Μου υπενθύμισε ότι, όσο είμαστε εδώ, όσο είμαστε ζωντανοί, όσο κοιταζόμαστε στα μάτια καλό είναι να λέμε αυτά που νιώθουμε, σ΄αγαπώ, συγγνώμη, να συγκρουόμαστε, να συγχωρούμε και να πηγαίνουμε μπροστά. Οι άνθρωποι που αγαπάμε κι και έχουν γίνει ποια φωτογραφίες να μην μας θυμίζουν άσχημα πράγματα, κύκλους που δεν έχουν τελειώσει, να μην γίνονται άσχημες σκέψεις. Να είμαστε εδώ και να τα λύνουμε και να πηγαίνουμε μπροστά με αγάπη» υπογράμμισε η νεαρή ηθοποιός.

«Οι τηλεθεατές θα δουν πώς συνέβησαν όλα. Είμαστε ακόμη στην αρχή της ιστορίας της Ανθούλας. Θα τα ανακαλύψουμε σιγά σιγά», συνέχισε η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου, ενώ για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του Σασμού τόνισε πως, «Ήταν σπουδαίο ότι δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους. Η κυρία Τζομπανάκη ήταν εξαιρετική αλλά και όλη η ομάδα ήταν φοβερά βοηθητική και υποστηρικτική. Είναι ξεχωριστό όλο αυτό που ζούμε στα γυρίσματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA